Libnet.ro
UNICEF

17:45

Huiduieli la Drobeta Turnu Severin, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Huiduieli la Drobeta Turnu Severin, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala

Manifestarile organizate, sambata, la Drobeta Turnu Severin cu ocazia Zilei Nationale au fost intrerupte de protestele unei familii din oras, huduielile fiind indreptate impotriva premierului Victor Ponta si a presedintelui Consiliului Judetean. continuă pe Wall-Street Ro

Huiduieli la Drobeta Turnu Severin, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala

Manifestarile organizate, sambata, la Drobeta Turnu Severin cu ocazia Zilei Nationale au fost intrerupte de protestele unei familii din oras, huduielile fiind indreptate impotriva premierului Victor Ponta si a presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.

Un copil de 3 ani din Drobeta Turnu Severin s-a spanzurat din greseala cu snurul de la jaluzele

Un copil in varsta de 3 ani si cinci luni din municipiul Drobeta Turnu Severin s-a spanzurat, din greseala, astazi, cu snurul de la jaluzele, medicii sositi la fata locului nereusind sa-l mai resusciteze.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI: Scandari pentru unirea Basarabiei cu Romania si anti-Rosia ...

Aproximativ 2. 000 de persoane participa, sambata, la Alba Iulia, la manifestarile de Ziua Nationala, intre care si sute de tineri, unii care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania, iar altii impotriva proiectului de la Rosia Montana si pentru salvarea mineritului din Apuseni, potrivit Mediafax. Manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput, sambata dimineata, in centrul municipiului, unde Prefectura Alba a organizat un ceremonial de depunere de coroane .

Clujul, la inaltime de Ziua Nationala.

Ziua de 1 Decembrie a fost sarbatorita cu mai mult fast decat in anii trecuti la Cluj-Napoca. Chiar daca prima zi de iarna a fost marcata de ploaie, cateva sute de clujeni au tinut neaparat sa deschida manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei prin vizionarea unei parade militare de mari proportii chiar si pentru capitala Ardealului. Peste 150 de militari au fost insotiti in defilarea lor de o serie de masini de lupta, transportoare cu aruncator de grenade, TAB-uri, tunuri antiaeriene sau .

Primaria a pregatit pentru severineni peste 7000 de portii de fasole cu carnati

Ziua Nationala a Romaniei se va sarbatori in stil traditional in municipiul Drobeta-Turnu-Severin. Dupa parada militara, severinenii sunt invitati de municipalitate sa serveasca o portie de fasole cu carnati.

UPDATE Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului participa la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, dar si ale oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe sambata la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Triumf. 00 Presedintele Traian Basescu a sosit la parada. Din multime s-au auzit huiduieli. 50 La Arcul de Triumf au ajuns premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

UPDATE Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, dar si ale oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe sambata la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Triumf. 00 Parada s-a incheiat. 00 Presedintele Traian Basescu a sosit la parada. Din multime s-au auzit huiduieli. 50 La Arcul de Triumf au ajuns premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

VIDEO Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, dar si ale oficialitati ale statului roman au participat sambata la parada militara de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf. 50 Presedintele Basescu, dupa ce a fost fluierat din nou: Parada militara a fost frumoasaUPDATE 12. 00 Parada s-a incheiat. 00 Presedintele Traian Basescu a sosit la parada. Din multime s-au auzit huiduieli.

Manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia, desfasurate pe perioada a numai doua zile, dupa ce Guvernul a refuzat, pentru prima data, sa mai aloce fonduri in acest an

Manifestarile organizate in fiecare an la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale se desfasoara in acest an numai in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, acestea fiind suportate financiar de Primaria municipiului Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba, cu un buget prognozat de 200. 000 lei, in conditiile in care, pentru prima data, nu au mai fost alocate fonduri de catre Guvern. Premierul Victor Ponta a motivat, la inceputul saptamanii, refuzul alocarii de fonduri pentru manifestatiile de la Alba Iulia prin faptul ca primarul orasului, Mircea Hava PDL), ar fi solicitat Executivului 1,2 mil. lei, o suma ce ar fi fost de trei ori mai mare decat cea pentru parada in Bucuresti, seful Guvernului sustinand ca nu va da bani publici pentru afaceri de partid. Purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia, Mihai Coser, a explicat vineri pentru HotNews. ro ca solicitarea de fonduri a fost facuta, ca de fiecare data, de catre Institutia Prefectului, reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar banii nu ar fi tranzitat sub nicio forma conturile Primariei, pentru ca premierul Ponta sa se sperie ca cineva de aici ii foloseste in interes propriu.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )