Libnet.ro
UNICEF

10:30

Manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia, desfasurate pe perioada a numai doua zile, dupa ce Guvernul a refuzat, pentru prima data, sa mai aloce fonduri in acest an

Hotnews Hotnews,
Manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia, desfasurate pe perioada a numai doua zile, dupa ce Guvernul a refuzat, pentru prima data, sa mai aloce fonduri in acest an

Manifestarile organizate in fiecare an la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale se desfasoara in acest an numai in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, acestea fiind suportate financiar de Primaria municipiului Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba, cu un buget prognozat de 200. 000 lei, in conditiile in care, pentru prima data, nu au mai fost alocate fonduri de catre Guvern. Premierul Victor Ponta a motivat, la inceputul saptamanii, refuzul alocarii de fonduri pentru manifestatiile de la Alba Iulia prin faptul ca primarul orasului, Mircea Hava PDL), ar fi solicitat Executivului 1,2 mil. lei, o suma ce ar fi fost de trei ori mai mare decat cea pentru parada in Bucuresti, seful Guvernului sustinand ca nu va da bani publici pentru afaceri de partid. Purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia, Mihai Coser, a explicat vineri pentru HotNews. ro ca solicitarea de fonduri a fost facuta, ca de fiecare data, de catre Institutia Prefectului, reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar banii nu ar fi tranzitat sub nicio forma conturile Primariei, pentru ca premierul Ponta sa se sperie ca cineva de aici ii foloseste in interes propriu. continuă pe Hotnews

Bilet de autobuz valabil o zi intreaga de Ziua Nationala la Alba Iulia

Locuitorii municipiului Alba Iulia si oaspetii care vor vizita orasul cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei vor putea circula cu autobuzele Societatii de Transport Public Alba Iulia pe orice traseu intreaga zi, achitand pretul unui singur bilet care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie.

Evenimente de Ziua Nationala la Alba Iulia

Program final pentru Ziua Nationala de la Alba Iulia fara bani de la Guvern: masa populara si concert Stefan Stan

Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean au prezentat marti programul final al manifestarilor ce vor fi organizate cu ocazia sarabatoririi zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Manifestarile sunt, in cea mai mare parte, similar cu cele organizate in anii trecuti.

Senatorul Ioan Ghise, dat afara de la receptia de Ziua Nationala

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost dat afara de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, pe Ziua Nationala. Liberalul a incercat sa isi dea haina jos pentru a arata un tricou cu mesajul de protest pe care l-a.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

Romania se pregateste pentru Ziua Nationala. Campania Pe tricolor e scris UNIRE a ajuns la sufletul romanilor

Tot mai multi romani s-au pregatit pentru a sarbatori cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei. Si cum simbolul cel mai de pret este drapelul national, mii de oameni din toate colturile tarii au arborat.

Florin Georgescu a fost singurul ministru prezent la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la receptia de Ziua Nationala a Romaniei oferita de catre presedintele Traian Basescu, joi seara, la Palatul Cotroceni, potrivit.

Cum arata sigla Google de Ziua Nationala

O eleva de clasa a VIII din Suceava a castigat concursul prin care Google a invitat elevii sa deseneze logo-ul pe care google. ro il va afisa de 1 decembrie. Printre cele 10. 000 de propuneri venite la inceput au fost si unele in care erau infatisate gratare sau masini Dacia, insa doodle-ul castigator infatiseaza de Ziua Nationala a Romaniei o tara verde cu munti, vai, sportivi si monumente.

Vezi cum va circula metroul de Ziua Nationala

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la.

Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

Un desen realizat de Iasmina Maria Raceanu - eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava - a fost desemnat castigator al concursului Doodle 4 Google si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. Google a anuntat joi, intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Desenul Iasminei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )