Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomita: Trei drumuri nationale, noua judetene si doua comunale au fost inchise din cauza viscolului

B1 B1,
Ialomita: Trei drumuri nationale, noua judetene si doua comunale au fost inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale, noua drumuri judetene si doua drumuri comunale sunt inchise, sambata dupa-amiaza, in judetul Ialomita, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru. continuă pe B1

Ialomita: Trei drumuri nationale, noua judetene si doua comunale au fost inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale, noua drumuri judetene si doua drumuri comunale sunt inchise, sambata dupa-amiaza, in judetul Ialomita, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru.

Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise. Salvarile pleaca la cazuri cu antemergator

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse, autoritatile din acest judet luand decizia ca toate salvarile care pleaca in misiuni sa aiba ca antemergator o masina de deszapezire.

Vrancea: Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse. Potrivit Mediafax, autoritatile din acest judet au luat.

UPDATE Urgie. Patru drumuri nationale, 10 judetene si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui, inchise de viscol

Doua drumuri nationale din judetul Calarasi, dar si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui au fost inchise din cauza viscolului. Urgia alba ce a lovit Baraganul face imposibila interventia utilajelor de deszapezire. Ninge fara incetare, iar vantul bate cu viteze de pana la 60 km/h.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Trei trenuri Regio au fost anulate.

Angajatii de la Drumuri Nationale pregatesc un genocid al soselelor in aceasta iarna. Autoritatile judetene se revolta: Sa nu isi bata joc de drumuri

Sectia Drumuri Nationale de la Botosani nu mai are antiderapant iar stocurile de nisip sunt pe terminate. in aceste conditii drumarii vor folosi sare. Acest material este coroziv si risca sa distruga portiuni intregi de sosea dupa dezghet.

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din.

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Doua trenuri Regio stationeaza in gari.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2454 seconds )