Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iarna in aprilie: Tiruri blocate in Pasul Gutai din cauza zapezii abundente. Circulatia se desfasoara cu dificultate in Pasul Tihuta

B1 B1,
Iarna in aprilie: Tiruri blocate in Pasul Gutai din cauza zapezii abundente. Circulatia se desfasoara cu dificultate in Pasul Tihuta

Iarna la inceput de aprilie. Mai multe tiruri au ramas blocate pe DN1 8, in Pasul Gutai din cauza zapezii abundente cazute in ultimele ore. Si nu sunt singurele probleme. Se circula ingreunat si in Pasul. continuă pe B1

Probleme din cauza zapezii in Pasul Gutai

Ninsorile cazute in ultimele ore au creat probleme soferilor care au avut de trecut Pasul Gutai. Pe marginea drumului national 18 au putut fi vazute mai multe autocamioane care au iesit in afara partii carosabile din cauza zapezii.

Circulatia metroului a fost iNTRERUPTA, din cauza unui scurtcircuit la o sina

Circulatia metroului bucurestean a fost perturbata joi dimineata, pe magistrala Berceni - Pipera, din cauza unui scurcircuit la un izolator, undeva intre statiile Piata Romana si Piata Victoriei. in jurul.

Recep Tayyip Erdogan si-a scurtat vizita in Romania din cauza atacului armat de la Istanbul

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, si-a scurtat vizita in Romania din cauza incidentelor din ultimele zile de la Istanbul. Dupa ce in cursul zilei de marti, un procuror turc a fost ucis de catre doi terori.

Cel putin cinci morti din cauza intemperiilor care afecteaza Europa

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews. in Germania doi padurari au murit dupa.

Europa: Cel putin cinci morti, din cauza rafalelor puternice de vant

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Dezastru in Masivul Retezat din cauza taierii padurilor. Drumul care urca la cabana Pietrele, distrus pe kilometri intregi

Dezastru in Masivul Retezat dupa ce a inceput exploatarea padurii chiar la intrarea in parcul national. Drumul judetean care urca la cabana Pietrele a fost distrus pe kilometri intregi. Din cauza asta, turistii.

Mii de bucuresteni, dar si sediul central al RADET, fara apa calda si caldura din cauza datoriilor RADET

Peste 1. 600 de apartamente din Sectorul 4, dar si sediul central al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii.

Cum a periclitat directorul general al CE Oltenia relatia societatii cu CEC Bank. PLUS Cum poate intra un mamut energetic in insolventa din cauza unor declaratii defaimatoare

Relatia dintre Complexul Energetic Oltenia si CEC Bank pare a fi compromisa, existand riscul ca banca sa ceara societatii creditul exigibil anticipat, fapt care ar aduce compania in pragul falimentului. Totul a pornit de la unele afirmatii defaimatoare la adresa bancii facute de directorul general al CE Oltenia, Laurentiu Ciurel, pe data de 10 martie, la Antena 3. Potrivit unei scrisori a CEC Bank, din cauza acelor declaratii, banca poate face uz de drepturile contractuale, solicitand anticipat rambursarea imediata a doua credite in valoarea de 210 milioane de lei. Pana in acest moment, Laurentiu Ciurel nu a transmis catre HotNews. ro niciun punct de vedere legat de acuzatiile bancii. Vezi in text scrisoarea CEC Bank si ce prevedere din contractul de mandat al directorului general CE Oltenia i-ar putea aduce demiterea.

Senat: Alimentarea cu apa NU poate fi intrerupta, din cauza restantierilor, celor care isi achita facturile

Utilizatorii care isi platesc facturile de apa si canalizare nu pot fi debransati, din cauza restantierilor, de la retelele publice de distributie a apei, a decis, luni, plenul Senatului prin adoptarea unei.

RADET a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor: Momentul in care sute de mii de cetateni ai Capitalei vor pati acelasi lucru e iminent

Furnizorul de apa si caldura al Capitalei a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor la gaze, informeaza hotnews. ro. Am ajuns in situatia tragic-comica in care sediul central al RADET, furnizorul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )