Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mii de bucuresteni, dar si sediul central al RADET, fara apa calda si caldura din cauza datoriilor RADET

Antena3 Antena3,
Mii de bucuresteni, dar si sediul central al RADET, fara apa calda si caldura din cauza datoriilor RADET

Peste 1. 600 de apartamente din Sectorul 4, dar si sediul central al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii. continuă pe Antena3

Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura. Viceprimarul Capitalei: sute de mii de bucuresteni sunt urmatorii pe lista

Sediul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti a ramas fara apa calda si caldura din cauza restantelor pe care regia le are la gaze, anunta viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea. De asemenea, acesta spune ca este o chestiune de timp pana cand bucurestenii vor ajunge in aceeasi situatie.

Cornel Pieptea, vicepimarul Capitalei: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET, furnizorul de apa calda si caldura al Capitalei, a ramas fara apa calda si caldura deoarece regia are restante la gaze, a declarat Cornel Pieptea, unul dintre viceprimarii Capitalei. In plus, acesta sustine ca 13 puncte termice sunt pe punctul de a fi inchise urgent, intrucat nu respecta conditiile legale de siguranta si securitate.

Viceprimarul Pieptea: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura, iar in curand nici cetatenii nu vor mai beneficia de aceste servicii, se arata intr-un comunicat al viceprimarului Capitalei Cornel Pieptea.

Viceprimarul Pieptea: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura, iar in curand nici cetatenii nu vor mai beneficia de aceste servicii, se arata intr-un comunicat al viceprimarului Capitalei Cornel Pieptea.

RADET a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor: Momentul in care sute de mii de cetateni ai Capitalei vor pati acelasi lucru e iminent

Furnizorul de apa si caldura al Capitalei a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor la gaze, informeaza hotnews. ro. Am ajuns in situatia tragic-comica in care sediul central al RADET, furnizorul.

Mii de bucuresteni, o gradinita si o policlinica au ramas fara apa calda si caldura. RADET: Se rezolva in scurt timp

In jur de 2. 000 de bucuresteni, o gradinita si o policlinica au ramas, de marti, fara apa calda si caldura, dupa cum a declarat viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea. Acesta spune ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza faptului ca RADET nu si-a platit facturile la gaze.

Peste 1.600 de apartamente din Capitala raman fara apa calda si caldura, din cauza datoriilor RADET

Peste 1. 600 de apartamente din sectorul 4, dar si sediul central al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii gazelor naturale ca urmare a datoriilor inregistrate de RADET.

Schimb de focuri la sediul central al NSA. O masina a incercat sa intre cu forta in incinta agentiei americane de securitate

Doua persoane au fost ranite in aceasta dimineata, iar una dintre ele a decedat ulterior, dupa ce un autovehicul a fortat intrarea principala din sediul central al NSA Agentia Nationala de Securitate.

Peste 1.600 de apartamente din Capitala, fara apa calda si caldura, din cauza datoriilor RADET

RADET anunta intr-un comunicat de presa ca, urmare a datoriilor inregistrate la furnizorul de gaze naturale GDF Suez si in urma sistarii furnizarii acestora, a incetat furnizarea agentului termic.

Galati: Zeci de blocuri, fara apa potabila

La Galati s-a ajuns la o situatie alarmanta, dupa ce conducerea regiei Apa Canal SA a sistat distributia apei potabile la zeci de blocuri din 18 asociatii cu datorii. Mii de galateni, unii dintre ei cu facturile la zi, risca sa se imbolnaveasca si la Directia de Sanatate Publica DSP) Galati au fost depuse deja peste 50 de sesizari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )