Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iasi: Sapte raniti dupa ce autocarul in care erau a fost lovit de un bustean cazut dintr-un camion

Hotnews Hotnews,
 Iasi: Sapte raniti dupa ce autocarul in care erau a fost lovit de un bustean cazut dintr-un camion

Sapte persoane din Ucraina au fost ranite, intre care trei sunt in stare grava, dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de un bustean cazut dintr-un autocamion, incidentul petrecandu-se sambata seara, in dreptul localitatii iesene Miroslovesti, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

IASI: Un autocar a fost lovit de un bustean cazut dintr-un camion. Accidentul s-a soldat cu sapte raniti

Sapte persoane din Ucraina au fost ranite, intre care trei sunt in stare grava, dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de un bustean cazut dintr-un autocamion, incidentul petrecandu-se sambata seara, in dreptul localitatii iesene Miroslovesti.

Iasi: Sapte persoane au fost ranite dupa ce un autocar a fost izbit de un camion.

Sapte persoane au fost ranite sambata seara dupa ce un autocar inmatriculat in Ucraina a fost izbit din spate de un camion. Accidentul s-a produs in comuna Miroslovesti, in apropiere de Hanul Ancutei. Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU, a declarat pentru AGERPRES ca in autocar se aflau 47 de persoane, printre care si cei doi soferi. Potrivit acesteia, in urma impactului sapte persoane au fost ranite. Prof. univ dr. Diana Cimpoiesu, coordonatorul SMURD, a declarat ca un elicopter .

Accident grav in Neamt. Un mort si 16 raniti, dupa ce o masina de teren a intrat frontal intr-un microbuz

O femeie a murit si alti 16 oameni au ajuns la spital in urma unui grav accident de circulatie in judetul Neamt. O masina de teren a intrat frontal intr-un microbuz plin cu pasageri. Cinci raniti sunt in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )