Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iata salata pentru cresterea imunitatii recomandata de Carmen Bruma

ADPM ADPM,
Iata salata pentru cresterea imunitatii recomandata de Carmen Bruma

Carmen Bruma recomanda pentru sezonul rece o salata din legume de sezon, dar si exotice, care, dupa cum sustine, ajuta la cresterea imunitatii organismului si, implicit, in lupta cu virozele sezonului. Continue reading . continuă pe ADPM

Carmen Bruma si Mircea Badea, la un pas sa devina parinti? Iata ce a declarat ea!

Carmen Bruma a marturisit in cadrul emisiunii sale de la Realitatea ca se va apuca de treaba, referindu-se la conceperea unui copil, dupa ce a aflat de la un medic invitat ca si o gravida poate face sport in timpul sarcinii. Continue reading .

Deputatii PDL vor vota PENTRU ridicarea imunitatii lui Trasculescu

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, considerand ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa.

Deputatii PDL vor vota pentru ridicarea imunitatii lui Trasculescu

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, considerand ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia unui cetatean, chiar daca acesta e parlamentar, informeaza sursele de presa.

Deputatii PDL anunta ca vor vota pentru ridicarea imunitatii lui Trasculescu.

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, informeaza Mediafax. Ei considera ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia unui cetatean, chiar daca acesta e parlamentar. Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a facut aceasta precizare, marti, dupa sedinta grupului parlamentar PDL, aratand ca Parlamentul nu poate incuviinta sau bloca o masura de arestare .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )