Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii PDL vor vota PENTRU ridicarea imunitatii lui Trasculescu

Antena3 Antena3,
Deputatii PDL vor vota PENTRU ridicarea imunitatii lui Trasculescu

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, considerand ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa. continuă pe Antena3

Deputatii PDL vor vota pentru ridicarea imunitatii lui Trasculescu

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, considerand ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia unui cetatean, chiar daca acesta e parlamentar, informeaza sursele de presa.

Deputatii PDL anunta ca vor vota pentru ridicarea imunitatii lui Trasculescu.

Deputatii PDL vor sustine solicitarea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Alin Trasculescu, informeaza Mediafax. Ei considera ca Parlamentul nu e o instanta de judecata care sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia unui cetatean, chiar daca acesta e parlamentar. Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a facut aceasta precizare, marti, dupa sedinta grupului parlamentar PDL, aratand ca Parlamentul nu poate incuviinta sau bloca o masura de arestare .

Trasculescu, la mana deputatilor. Vor vota pentru sau impotriva RIDICARII IMUNITATII?.

Deputatul PDL Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, afla marti daca procurorii vor avea unda verde sa-l aresteze. Saptamana trecuta, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca plenul Camerei se va pronunta in cazul deputatului PDL, marti, la ora 12:00. Deputatii vor vota pentru sau impotriva ridicarii imunitatii lui Alin Trasculescu. Liderul PDL, Vasile Blaga, a anuntat deja ca partidul sau ii retrage sprijinul politic iar deputatii vor vota .

LIVE TEXT. Trasculescu, la mana deputatilor. ...

12:25 - Votul in Plenul Parlamentului in cazul ridicarii imunitatii deputatului Alin Trasculescu va fi unul secret cu bile. PDL a anuntat ca votul lor va fi la vedere. _ _ _ _ 12:10 - Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala va vota pentru ridicarea imunitatii deputatului Alin Trasculescu. _ _ _ _ 12:00 - Plenul Camerei incepe votul in cazul deputatului Alin Trasculescu. _ _ _ _ 7:00 - Deputatul PDL Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta si spalare de .

LIVE TEXT. Deputatul Alin Tasculescu a DEMISIONAT. ...

12:45 - Deputatul Alin Trasculescu a demisionat din Parlament. Cererea de ridicare a imunitatii a ramas fara obiect, astfel deputatii si senatorii nu trebuie sa mai voteze. _ _ _ _ 12:25 - Votul in Plenul Parlamentului in cazul ridicarii imunitatii deputatului Alin Trasculescu va fi unul secret cu bile. PDL a anuntat ca votul lor va fi la vedere. _ _ _ _ 12:10 - Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala va vota pentru ridicarea imunitatii deputatului Alin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )