Libnet.ro
UNICEF

18:45

I-au luat toti banii! Motivul pentru care organizatorii de la Roland Garros au sanctionat o jucatoare cu 46.000 de euro

Adevărul Adevărul,
I-au luat toti banii! Motivul pentru care organizatorii de la Roland Garros au sanctionat o jucatoare cu 46.000 de euro

Caz unic la Roland Garros, unde o participanta a fost amendata cu intreaga suma ce recompensa prezenta ei in turul I la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] .

Motivul pentru care Papa Francisc nu a mai plecat cu elicopterul de la Sibiu catre Blaj

Papa Francisc nu a mai plecat, duminica dimineata, cu elicopterul, asa cum era programat, din Sibiu, spre Campia Libertatii, din cauza cetii care era la Blaj. Acesta a ajuns cu masina, pe DN14. Primarul.

Dacia Duster s-a luat la intrecere cu un tanc rusesc. inca un motiv pentru care a meritat sa-l plimbe pe Papa prin Romania si pe Dragnea la Rahova

Dacia Duster se vinde in Rusia ca Renault Duster, la fel ca in India. Rusii au vrut sa testeze un astfel de model intr-un poligon in care de obicei sunt testate tancurile armatei. Dupa o tura in care pilotul a tras cat a putut de automobil si l-a impotmolit in noroi, Dusterul a fost modificat [] .

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier le creeaza multe neplaceri soferilor romani, in conditiile in care au fost introduse amenzi colosale pentru un gest atat de comun pe strazile din Romania, anunta evz. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )