Libnet.ro
UNICEF

18:45

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Playtech Playtech,
Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] . continuă pe Playtech

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara. Versurile sunt emotionante

Papa Francisc a vorbit in repetate randuri despre puterea rugaciunii si i-a invatat pe oameni sa se roage. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara este calea de comunicare pe care Suveranul pontif isi inalta sufletul catre Dumnezeu pentru a primi Lumina. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Gafa in momentul in care Papa Francisc a aterizat in Romania VIDEO

Gafa de protocol in momentul in care Papa Francisc a aterizat in Romania. Avionul a fost parcat gresit, aeronava trebuia parcata in fata covorului rosu, dar s-a dus prea in fata. Pilotul trebuia sa se.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 31 mai. Berbecii trebuie sa rezolve o situatie, Gemenii se scufunda in confuzie

Iata pentru JVINERI 31 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 29 mai. Berbecii isi valideaza sentimentele, Gemenii se focalizeaza pe lumina din interior

HOROSCOP Iata pentru MIERCURI 29 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Andreea Balan a plecat in PARADIS Vesti de ULTIMA ORA despre cantareata, dupa cele trei iNTERVENTII CHIRURGICALE (VIDEO)

Andreea Balan a avut, poate, cel mai greu an din viata ei. Cantareata a suferit trei interventii chirurgicale, dupa ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )