Libnet.ro
UNICEF

08:01

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13.

Noi trageri la sorti la Curtea Suprema. Instanta suprema ii va desemna pe judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va desemna, joi, ora 13. 00, prin tragere la sorti, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 27 septembrie 2020. iCCJ anunta si ca a modificat regulile de acces in instanta, justitiabililor fiindu-le interzis sa formeze grupuri mai mari de doua persoane in sediu, exceptie facand avocatii.

Livian si Bianca, dezvaluiri din culisele Puterea Dragostei. Ce vor face cu banii

Livian si Bianca, castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei, au vorbit despre planurile pe care le au. Ce vor face cei doi tineri cu cei 10. 000 de euro de caciula pe care i-au castigat? Livian si Bianca, despre cevor face cu banii. Ce planuri au cei doi tineri? Ieri, 26 iulie, votul .

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Alimentele care vor fi interzise in Romania. Legea a trecut de Parlament

Comisia Europeana a adoptat o propunere legislativa pentru un nou program de piata unica pentru perioada 2021-2027. Acest program va contribui la cresterea protectiei consumatorilor. Alimentele care vor fi interzise in Romania in cadrul poriectului legislativ european se stipuleaza ca de la 1 aprilie 2021, toti cetatenii statelor membre Uniunii Europene nu vor mai gasi .

Horoscop august. 3 zile din august in care vor avea loc modificari importante pentru zodii

Luna august vine cu cel putin trei zile foarte importante pentru toate zodiile. Fiecare dintre nativi trebuie sa stie la ce sa se astepte si cum vor fi influentati de aceste trei zile cu totul speciale. Trebuie sa retineti zilele de 4, 13 si 24 august 2020. Modificari importante in trei zile speciale din luna .

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania.

invata sa te simti bine in propria locuinta! Descopera cele trei secrete care te vor face sa nu mai vrei sa treci de pragul usii!

Izolarea la domiciliu a fost o lectie pentru romani. Daca, in general, locuinta era folosita doar ca loc pentru dormit, acum a devenit chiar si birou. Prin urmare, multi dintre ei si-au dat seama cat de putina atentie i-au acordat amenajarii interioare. in caz ca te regasesti printre aceste cazuri, afla ca a venit momentul sa faci cateva modificari in casa. Dupa cum bine stii deja, numarul persoanelor confirmate cu Covid-19 creste de la o zi la alta, deci oricand ar putea fi necesar, din nou, sa te muti cu totul. acasa. Asadar, ar fi bine sa te pregatesti din timp.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )