Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Mii de pensionari primesc mai putini bani. Ce romani sunt afectati

Nou anunt pentru pensionari! Mii de romani primesc mai putini bani decat inainte. Ce categorie de pensionari este afectata? Pensii 2020. O categorie de romani primeste mai putini bani Pensia de seviciu din Ministerul Afacerilor Interne a coborat la 4. 858 de lei brut lunar in prima parte a anului curent si este cu aproximativ 106 .

Ziua Limbii Romane nu se mai sarbatoreste in Chisinau, in 2020. Ion Chicu: Vor fi mai multe evenimente culturale, dar televizate

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a anuntat ca Ziua Independentei 27 august) si Ziua Limbii Romane 31 august) nu vor fi sarbatorite in acest an la Chisinau, dar vor exista mai multe evenimente.

Localitatile care vor primi bani din Fondul de interventie pentru acoperirea pagubelor produse in ultima perioada

Cateva localitati din Dambovita vor primi, din partea Ministerului Apelor si Padurilor,aprope 5,5 milioane de lei, din Fondul de interventie, pentru acoperirea pagubelor produse in ultima perioada.

Din 1 august, mai multe institut807;ii medicale municipale vor primi pacient807;i cu COVID-19

Din 1 august, vor fi activate mai multe institut807;ii medicale din Chisinau care vor primi pacient807;i cu coronavirus. Decizia a fost luata la punctul focal, a anuntat luni, 27 iulie, primarul Ion Ceban, transmite IPN.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Pensii 2020. Dezastru pentru pensionari! Ce se intampla, de fapt, cu banii de pensii

Exista multe informatii contradictorii cand vine vorba de pensiile romanilor, cel putin in ultima perioada. Declaratii contradictorii, unele lipsite de fond, promisiuni facute de guvernanti care s-ar putea sa nu fie onorate in situatia actuala, si toate in detrimentul pensionarilor romani. Bugetul pe 2020 s-ar putea sa nu poata sustine plata pensiilor La finele lunii .

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

Pensii 2020. Ce ii asteapta pe acesti romani la pensie, dupa 20 de ani de munca

Grupa de varsta 65+ ocupa locul opt in UE in ceea ce priveste riscul de saracie, dar Romania se afla pe primul loc in UE la riscul de saracie la grupa de varsta 16-64 de ani, potrivit Eurostat. Pozitionarea tarii noastre printre primele locuri ale clasamentului ar putea sa-i infatiseze pe varstnici sub nivelul marii, .

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )