Libnet.ro
UNICEF

18:15

A iesit la iveala. Cati bani aveau in conturi Elena si Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
A iesit la iveala. Cati bani aveau in conturi Elena si Nicolae Ceausescu

Imediat dupa 1989, au fost deschise mai multe anchete care sa gaseasca averea ascunsa a dictatorului Nicolae Ceausescu. S-a efectuat si expertiza contabila, iar specialistii au incercat sa afle de ce bunuri. continuă pe Antena3

Stefan Banica Jr, Loredana si Alina Eremia, pe lista. Cati bani a cheltuit Primaria Timisoara pentru concertele lor

Primaria Timisoarei nu se uita la bani, ba chiar a avut dare de mana la artisti, Stefan Banica Jr, Loredana Groza si Alina Eremia fiind printre preferati. Cati bani a cheltuit institutia pentru concertele lor? Stefan Banica Jr, Loredana si Alina Eremia: cati bani a cheltuit Primaria Timisoara pentru concertele lor? Primaria Municipiului Timisoara a .

Impozitul auto, mai scump in 2020. Cum calculezi exact, in functie de motor, cati bani vei plati

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plati mai mult, in functie de anumite categorii de motorizari. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din anul 2020, proprietarii de masini cu motoare puternice sunt penalizati si vor fi nevoiti sa scoata din buzunat mai .

Cati bani castiga Andreea Mantea la Kanal D. Suma este colosala

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete ale postului de televiziune Kanal D. Prezinta emisiunea Puterea Dragostei, dar si Se Striga Darul, alaturi de colegul Mihai Mitoseru. Pentru aparitiile televizate castiga o suma impresionanta de bani, la care alte vedete nici macar nu viseaza. Andreea Mantea primeste 8. 000 de euro pentru aparitiile de .

Cati bani avea Nicolae Ceausescu in conturi in 1989? SECRETUL liderului comunist a iesit la iveala

S-a zvonit ca Nicolae Ceusescu era putred de bogat, in pofida saraciei din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )