Libnet.ro
UNICEF

19:45

Igor Dodon ii cere Maiei Sandu sa nu mai solicite retragerea trupelor ruse din Transnistria: Asemenea atacuri la adresa Rusiei pot avea efect invers

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon ii cere Maiei Sandu sa nu mai solicite retragerea trupelor ruse din Transnistria: Asemenea atacuri la adresa Rusiei pot avea efect invers

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, ii cere Maiei Sandu sa renunte la retorica electorala si sa nu mai solicite retragerea trupelor militare ruse din Transnistria. Igor Dodon considera ca asemenea afirmatii pot tensiona relatiile Republicii Moldova cu Federatia Rusa si pot duce la tensionarea situatiei pe Nistru. continuă pe Adevărul

Igor Dodon:PSRM si-a exprimat disponibilitatea sa sustina un Guvern propus de Maia Sandu

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a declarat dupa sedinta fractiunii parlamentare a PSRM ca Socialistii si-au exprimat disponibilitatea sa sustina in continuare un Guvern propus de Maia Sandu.

Moscova anunta ca nu-si va retrage militarii din Transnistria si califica declaratiile Maiei Sandu ca fiind iresponsabile

Ministrul de Externe al Federatiei Ruse, Sergey Lavrov, a afirmat ca declaratiile Maiei Sandu cu privire la necesitatea de evacuare a trupelor ruse din regiunea transnistreana sunt iresponsabile.

Igor Dodon, mesaj de felicitare adresat lui Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei: Remarc asistenta valoroasa oferita de Romania

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Din numele cetatenilor Republicii Moldova, Igor Dodon a transmis sincere si cordiale felicitari, impreuna cu urari de sanatate, bunastare si prosperitate.

Iohannis si Orban, dati in judecata de Igor Dodon

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon i-a dat in judecata pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban.

Iohannis si Orban, dati in judecata de Igor Dodon

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a dat in judecata pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban.

Alexandr Stoianoglo, despre afirmatia Maiei Sandu ca activitatea sa este lipsita de performanta: isi va schimba parerea

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a afirmat ca este gata sa se intalneasca cu presedintele ales, Maia Sandu, si sa-i prezinte toate informatiile necesare despre activitatea Procuraturii Generale din ultimul an.

Cand si unde va avea loc inaugurarea in functie a Maiei Sandu

Inaugurarea noului presedinte ales, Maia Sandu, va avea loc in data de 24 decembrie, la Palatul Republicii. Din cauza pandemiei, evenimentul se va desfasura in mod restrans, cu o participare limitata. Detaliile au fost oferite de catre Maia Sandu in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Reactia Kremlinului la afirmatia Maiei Sandu ca pacificatorii rusi din Transnistria trebuie inlocuiti

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca presedintele ales, Maia Sandu, nu a discutat cu Federatia Rusa despre initiativa de a transforma misiunea rusa de pacificare din Transnistria in una civila, sub egida OSCE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )