Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis si Orban, dati in judecata de Igor Dodon

Antena3 Antena3,
Iohannis si Orban, dati in judecata de Igor Dodon

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon i-a dat in judecata pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Iohannis si Orban, dati in judecata de Igor Dodon

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a dat in judecata pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban.

Igor Dodon: PSRM este gata sa sustina un guvern propus de Maia Sandu

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, sustine ca Partidul Socialistilor este gata sa sustina un guvern propus de presedintele ales, Maia Sandu, in cazul in care este gata sa isi asume responsabilitatea pentru soarta tarii si a cetatenilor si daca crede ca poate gestiona mai bine criza decat actualul guvern, transmite IPN.

Republica Moldova: Igor Dodon promite sa nu creeze blocaje, dar avertizeaza ca plecarea guvernului Chicu ar duce la haos

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat vineri ca nu va crea blocaje in calea noului presedinte ales Maia Sandu si este gata sa sustina un nou guvern daca actualul va fi demis, dar a avertizat ca plecarea actualului executiv al premierul Ion Chicu ar insemna, potrivit lui, aruncarea tarii in haos, relateaza Agora. md. si Newsmaker. md.

Ce planuri are Igor Dodon pana la sfarsitul anului

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, spune ca, pana la sfarsitul mandatului, va promulga toate legile pe care le voteaza Parlamentul in aceasta perioada. De asemenea, pana la inaugurarea noului presedinte, va participa la unele sedinte pe platforme internationale, cum ar fi sedinta sefilor de stat din CSI, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )