Libnet.ro
UNICEF

18:45

Igor Dodon este suparat ca Guvernul Republicii Moldova a oprit-o pe o jurnalista din Rusia sa ajunga la el. Dodon voia un interviu cu ea

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon este suparat ca Guvernul Republicii Moldova a oprit-o pe o jurnalista din Rusia sa ajunga la el. Dodon voia un interviu cu ea

Presedintele Igor Dodon a reactionat dur, miercuri, la adresa propriului Guvern, dupa ce o jurnalista rusa, care venea in Republica Moldova pentru a-i lua un interviu, a fost intoarsa de pe aeroportul din Chisinau. continuă pe România Liberă

Socialistii vor sa modifice legislatia in favoarea lui Igor Dodon si anunta ca vor colecta semnaturi pentru trecerea la o republica prezidentiala

Mai multe mii de oameni, membri si sustinatori ai Partidului Socialistilor, au manifestat duminica, 24 septembrie, concomitent in trei orase: Anenii Noi, Balti si Cahul. Participantii au adoptat o rezolutie si au dispus initierea unei campanii de colectare a semnaturilor pentru trecerea Republicii Moldova de la republica parlamentara la una prezidentiala.

VIDEO Socialistii au protestat in mai multe zone ale Republicii Moldova. Ei au votat o rezolutie de sustinere a lui Dodon si organizarea unui referendum

Reprezentantii PSRM au iesit duminica, 24 septembrie, in strada in mai multe localitati din Republica Moldova, pentru a-si exprima sustinerea fata de initiativele presedintelui Igor Dodon. Astfel de manifestatii au avut loc la Balti, la Anenii Noi si la Cahul.

Igor Dodon ar putea ataca la CC unele legi pe care le-a revotat Parlamentul

Igor Dodon nu exclude ca ar putea ataca la Curtea Constitutionala unele legi pe care le-a revotat Parlamentul dupa ce seful statului nu le-a promulgat. Presedintele sustine ca aceasta ar fi una dintre posibilitatile pe care le are seful statului, daca nu este de acord cu unele prevederi legislative.

Igor Dodon planifica inca o intrevedere cu Putin, dar si o vizita la Bruxelles

Igor Dodon se va intalni pe 11 octombrie, la Soci, cu Vladimir Putin, in cadrul summitului sefilor de state din CSI. Totodata, seful statului planifica sa mearga in luna octombrie sau noiembrie la Bruxelles pentru o discutie despre viitorul relatiilor moldo-europene, vizita care este coordonata acum cu biroul inaltului reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, vicepresedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini.

Maia Sandu, despre ideea lui Igor Dodon de a trece la o republica prezidentiala: Are nevoie de o justificare cand nu poate prezenta nicio realizare

Presedintele PAS, Maia Sandu, afirma ca nu este de acord cu trecerea la o republica prezidentiala, fapt pentru care pledeaza tot mai insistent PSRM si Igor Dodon. Potrivit ei, seful statului doar incearca sa-si minta propriul electorat, pentru ca are nevoie de o justificare atunci cand nu poate sa prezinte nicio realizare.

Andrei Nastase: Actiunile lui Igor Dodon intrunesc circumstantele unei urmariri penale

Liderul PPDA, Andrei Nastase, considera ca actiunile lui Igor Dodon intrunesc circumstantele pentru initierea de catre procurorul general a urmaririi penale pentru spalare de bani, corupere pasiva, abuzul de putere sau abuzul de serviciu, excesul de putere sau depasirea atributiilor de serviciu si obtinerea frauduloasa a mijloacelor din fonduri externe, transmite IPN.

James Pettit ii sugereaza lui Igor Dodon sa permita deplasarea militarilor la exercitii in afara tarii

Ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, a avut o intrevedere luni, 25 septembrie, cu presedintele Igor Dodon. in cadrul intalnirii, diplomatul american i-a sugerat sefului statului sa nu mai blocheze deplasarile ostasilor moldoveni la exercitiile militare din afara tarii.

Igor Dodon, ironizat de un fost ministru dupa ce s-a laudat ca a pescuit la planton: Pestele era mort si a fost scos cu mult inainte (FOTO)

Presedintele moldovean Igor Dodon se afla in centrul unei controverse dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute s-a laudat pe Facebook cu un peste prins in timpul unei partide de pescuit un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )