Libnet.ro
UNICEF

19:00

Igor Dodon: Nimeni nu va recunoaste independenta Transnistriei

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Nimeni nu va recunoaste independenta Transnistriei

Candidatul la functia de presedinte, Igor Dodon, crede in solutia politica a conflictului transnistrean, astfel incat regiunea sa fie parte integrala a R. Moldova, dar cu statut special. Transnistria nu are sanse separat. Nimeni nu va recunoaste independenta. Cu atat mai mult ca se afla intre Ucraina si Moldova. inseamna ca trebuie sa gasim o solutie de a merge impreuna, a declarat Dodon in cadrul unor dezbateri de la Moldova 1, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Renato Usatii solicita anularea inregistrarii lui Igor Dodon la functia de presedinte

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a depus la CEC o sesizare prin care solicita anularea inregistrarii candidatului independent Igor Dodon la functia de presedinte al Republicii Moldova. Acesta sustine ca detine probe ca Igor Dodon a cheltuit in campania electorala mult mai multi bani decat a declarat. Sunt temei clare ca a fost violata legislatia, a spus liderul PPPN, citat de IPN.

UNIREA-ODIP: Oamenii lui Igor Dodon pregatesc dezordini in masa dupa alegeri

Reprezentantii Asociatiei UNIREA-ODIP sustin ca mai multe asociatii, care au tangente cu candidatul la prezidentiale Igor Dodon, pregatesc actiuni de dezordine in masa, imediat dupa alegeri, transmite IPN.

Igor Dodon ameninta ca va cere anularea rezultatelor alegerilor la unele sectii de votare din UE, daca va avea probe ca diaspora a fost adusa organizat la vot

Candidatul independent in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Igor Dodon, a anuntat ca va cere anularea rezultatelor alegerilor la unele sectii de votare din Uniunea Europeana, daca va detine probe ca diaspora a fost adusa la sectii in mod organizat.

EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

Fraudarea alegerilor din Republica Moldova reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru Maia Sandu, candidatul pro-occidental. Socialistii lui Igor Dodon organizeaza scrutinul, care ar putea recurge la anumite.

Igor Dodon, catre Maia Sandu: Regret ca v-am facut prim-ministru

Igor Dodon sustine ca deseori este intrebat care e cel mai mare regret al sau. in acest context, presedintele in exercitiu a afirmat ca cel mai mare regret este ca a semnat decretul prin care a propus-o pe Maia Sandu la functia de prim-ministru.

VIDEO Miting in sustinerea lui Igor Dodon in centrului Chisinaului

Partidul Socialistilor din R. Moldova a organizat vineri, 13 noiembrie, un miting in sustinerea candidatului independent la functia de presedinte, Igor Dodon, la care au participat cateva sute de persoane, in pofida restrictiilor impuse de autoritati in contextul luptei cu pandemia COVID-19.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

Socialistii cheama 20.000 de cetateni sa participe la o manifestatie in sustinerea lui Igor Dodon

In plina pandemie de COVID-19, cu doua zile inainte de cel de-al doilea tur al scrutinului prezidential, socialistii cheama oamenii la un miting in sustinerea lui Igor Dodon. La manifestatia care a fost autorizata de Primaria Chisinau se asteapta sa participe 20 de mii de persoane. Oamenii sunt telefonati si invitati pentru a marsalui pe strazile din capitala in sustinerea lui Dodon, scrie Jurnal. md, citat de Adevarul.

Anatol Taranu: PDM a oferit posibilitatea crearii unui Guvern totalmente fidel lui Igor Dodon

Decizia Partidului Democrat de a se retrage dupa alegerile prezidentiale din coalitia de guvernare a oferit posibilitatea lui Igor Dodon de a crea un guvern ca, in cazul in care Maia Sandu va deveni presedinte, sa nu se ciocneasca cu un guvern sovaielnic, dar cu unul care va fi totalmente fidel lui Igor Dodon.

Igor Dodon, amenintari si mesaje de ura in ultima zi de campanie din Moldova: Unirea cu Romania va insemna razboi civil, un razboi cumplit, pentru ca noi cu romanii nu vom merge

In ultima zi de campanie electorala din Republica Moldova, Igor Dodon a renuntat la imaginea de presedinte care uneste promovata in primul tur al alegerilor si a reactivat amenintarea unirii cu Romania, un scenariu despre care presedintele pro-rus spune ca va duce la razboi civil - un razboi cumplit, pentru ca noi cu romanii nu vom merge, potrivit jurnal. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )