Libnet.ro
UNICEF

11:00

Igor Dodon: La sigur, vor fi mai putine conserve oligarhice in urmatorul Parlament

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: La sigur, vor fi mai putine conserve oligarhice in urmatorul Parlament

Igor Dodon sustine ca rezultatul alegerilor prezidentiale vor influenta foarte mult scorul la alegerile parlamentare. Potrivit lui, cel mai mare avantaj al alegerilor parlamentare anticipate este ca in Parlamentul urmator Vlad Plahotniuc va avea mai putini oameni, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, acuzat de ONG-uri ca pune in pericol solurile fertile din R. Moldova

Igor Dodon neglijeaza prevederile cadrului legislativ si opinia institutiilor stiintifice si, in urma declaratiilor sale iresponsabile si populiste in fata fermierilor, forteaza Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului sa dea avize pozitive la o aventura care pune in pericol solurile fertile din Republica Moldova.

Mohammad Murad i-a cerut premierului Orban mai putine amenzi

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad, i-a cerut premierului Ludovic Orban sa fie facute mai multe controale preventive, dar sa fie date mai putine amenzi. El a precizat ca oamenii de afaceri au doua variante: sa faca mici greseli ca sa poata supravietui sau sa inchida afacerile.

Romania, tara din Uniunea Europeana cu cele mai putine aparate tomograf disponibile in spitale

Cea mai scazuta disponibilitate a aparatelor de tomografie computerizata CT) in spitalele din Uniunea Europeana, in raport cu numarul locuitorilor, s-a inregistrat in Romania - 0,8 scanere CT la 100. 000 de locuitori, conform datelor publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). La polul opus se afla Danemarca - patru aparate CT la 100. 000 de locuitori.

Explozie de COVID-19 in judetul cu cele mai putine cazuri. Am stat degeaba 7 ore cu branula in mana, fara perfuzii

Valcea raporta la inceputul lunii iunie doar 52 de cazuri diagnosticate cu SARS-CoV2, de la debutul pandemiei. Marti, 21 iulie, numarul era de patru ori mai mare, ajungand la 221 cazuri.

Fructul cu cele mai putine calorii! Se consuma ca desert in orice dieta si e la indemana oricui. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

Vara, toata lumea doreste sa aiba un corp cat mai bine sculptat, insa e greu sa renuntam la vechiurile obiceiuri de a manca ceva dulce catusi de putint. insa, Mihaela Bilic vine cu o solutie delicioasa pentru noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )