Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Iker Casilas a devenit jucatorul cu cele mai multe prezente in Liga Campionilor. Topul jucatorilor cu peste 100 de aparitii

Hotnews Hotnews,
 Iker Casilas a devenit jucatorul cu cele mai multe prezente in Liga Campionilor. Topul jucatorilor cu peste 100 de aparitii

Iker Casillas, actualul portar al echipei Porto a bifat marti seara cea de-a 152-a prezenta in Liga Campionilor, depasindu-l astfel pe Xavi Hernandez in topul aparitiilor totale in aceasta competitie. continuă pe Hotnews

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Un australian detine recordul pentru cele mai multe tatuaje cu personajele serialului animat The Simpsons

Michael Baxter, in varsta de 52 de ani din Melbourne, Australia, a primit luna aceasta confirmarea reprezentatilor Guinness World Records pentru recordul sau. Barbatul are 203 tatuaje ce ilustreaza personajele serialului The Simpsons, conform guinnessworldrecords. com.

Mai multe magazine Kaufland ar putea fi deschise la Chisinau. Va fi cel mai frumos cadou de Hram

Una dintre cele mai mari companii internationale comerciale a anuntat despre intentia de a investi in Republica Moldova, primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, precizand ca reprezentantii Kaufland ar putea deschide mai multe magazine in capitala.

Cele mai mari comunitati de moldoveni din diaspora. Orasele cu cei mai multi moldoveni

Cetatenii Republicii Moldova stabiliti cu domiciliul temporar sau permanent in strainatate formeaza diaspora moldoveneasca. Federatia Rusa, Italia, Portugalia, Franta, Grecia, Irlanda sunt tarile in care se afla cei mai multi moldoveni. incercam sa identificam care sunt, insa, orasele in care se afla cele mai mari comunitati de moldoveni din diaspora.

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

Ploaia face ravagii in trafic. Circulatie paralizata pe mai multe artere din Capitala

Traficul din Capitala de desfasoara cu dificultate din cauza ploii. S-au format ambuteiaje pentru ca mai multe semafoare nu mai functioneaza. Meteorologii avertizeaza ca ploaia nu se va opri prea.

Mai multe banci elvetiene, investigate pentru manipularea pietei metalelor pretioase

Elvetia investigheaza mai multe banci mari, printre care UBS si Deutsche Bank, pentru manipularea pietei metalelor pretioase.

Investitiile straine, in domeniile cu cele mai mici salarii

Valoarea investitiilor straine directe atrase de Romania anul trecut a fost modesta, in scadere fata de 2013. Cele mai mari sume au fost directionate catre industria prelucratoare, principalii investitori straini in tara noastra fiind olandezii. insa reprezentantii mediului de afaceri spun ca 2015 este un an mai bun.

Oamenii temuti ai Internetului: cele mai mari grupari de hackeri

Hollywood a reusit, cumva, sa dea o aura de stralucire hackingului, facandu-l sa para o indeletnicire aproape romantica, pentru spirite revolutionare care declara razboi sistemului de la butoane. Si totusi, de unde vin ei, pentru ce lupta si ce atacuri au condus in trecut? Ne lovim zilnic de povesti cu baieti experti in tehnologie care [] Oamenii temuti ai Internetului: cele mai mari grupari de hackeri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tinerii romani care studiaza in strainatate au printre cele mai bune rezultate din universitatile la care sunt inscrisi

Studentii romani sunt bine vazuti in universitatile din strainatate in care studiaza, avand intre cele mai bune rezultate scolare in cadrul institutiilor si fiind apreciati ca bine pregatiti si orietati catre rezultate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3115 seconds )