Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilfov: Un profesor de matematica a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual mai multe fete in timpul meditatiilor

B1 B1,
Ilfov: Un profesor de matematica a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual mai multe fete in timpul meditatiilor

Un profesor de matematica din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, in varsta de 72 de ani, a fost retinut, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe fete, inclusiv o minora, in timpul meditatiilor pe care le. continuă pe B1

Un profesor de matematica de 72 de ani, acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe tinere, a fost arestat preventiv

Un profesor de matematica de 72 de ani, din Popesti Leordeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost acuzat ca a agresat sexual o eleva de 14 ani cu care facea meditatii. Din primele cercetari reiese ca pensionarul ar fi agresat mai multe tinere.

Profesor pensionar din Popesti-Leordeni, retinut dupa ce a agresat sexual o eleva de 14 ani cu care facea meditatii

Un profesor de matematica in varsta de 72 de ani, pensionar, a fost retinut dupa ce a agresat sexual o eleva de 14 ani cu care facea meditatii. Politistii ilfoveni s-au autosesizat dupa ce mama fetei a povestit ce s-a intamplat pe un grup de Facebook. Potrivit politistilor, barbatul ar mai fi agresat alte trei tinere, majore.

Barbat suspectat ca a agresat sexual o fetita de 9 ani in scara unui bloc din Sectorul 6, retinut

Un barbat de 52 de ani, banuit ca ar fi agresat sexual o fetita de 9 ani in scara unui bloc, a fost retinut. Barbatul e suspectat ca a atins-o pe fetita in partile intime, dosarul fiind constituit in urma plangerii depuse de mama victimei.

Bucuresti: Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi agresat un copil de 12 ani

Un barbat, in varsta de 26 de ani, a fost arestat, fiind acuzat ca a agresat un baiat de 12 ani, care provine dintr-o familie dezorganizata si care se adapostise intr-o rulota din Sectorul 3 al.

Un barbat din Slatina a fost retinut de politisti dupa ce ar fi pipait o minora

Un barbatul in varsta de 45 de ani, din Slatina, judetul Olt, acuzat ca a pipait o copila in varsta de 12 ani, a fost retinut, joi dupa-amiaza, dupa mai multe ore de audieri. Parintii fetei de 12 ani.

Un edil a fost retinut de politie dupa ce acesta ar fi fost responsabil de incendierea a doua ferme

Primarul comunei Urechesti, judetul Vrancea, Nistor Bratosin, a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, intr-un dosar in care se fac cercetari privind incendierea unor ferme. Edilul este acuzat ca ar fi.

REGLARE DE CONTURI iN POLITICA! Un primar din PNL, retinut dupa ce a dat foc fermelor unor rivali

Un primar PNL-ist a fost retinut, miercuri, dupa ce ar fi contribuit la incendierea unor ferme. Edilul comunei Urechesti, judetul Vrancea, Nistor Bratosin, se afla ar fi participat, din dorinta de razbunare,.

Administratorul firmei la care lucra muncitorul care a murit ieri pe santier a fost retinut

Administratorul firmei a fost retinut timp de 24 de ore si este cercetat pentru ucidere din culpa si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

Prahova: Un copil si bunica lui au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a fost izbita din plin de un camion

O femeie, in varsta de 56 de ani, a fost grav ranita, iar nepotul acesteia, in varsta de 3 ani, a suferit un traumatism cranio-facial dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un camion de mare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )