Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bucuresti: Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi agresat un copil de 12 ani

B1 B1,
Bucuresti: Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi agresat un copil de 12 ani

Un barbat, in varsta de 26 de ani, a fost arestat, fiind acuzat ca a agresat un baiat de 12 ani, care provine dintr-o familie dezorganizata si care se adapostise intr-o rulota din Sectorul 3 al. continuă pe B1

Un copil a fost arestat in Rusia pentru ca a participat la manifestatiile impotriva investirii lui Vladimir Putin

Sambata, in Rusia, au avut loc manifestatii organizate impotriva investirii lui Vladimir Putin, pe 7 mai, in cel de-al patrulea mandat la Kremlin. Au fost arestate peste 350 de pesoane in intreaga tara, inclusiv un copil, dupa cum informeaza fn-volga. ru.

Ce a patit un barbat din Timis dupa ce a legat o vaca de un tractor si a tarat-o pe sosea

Politistii Postului de politie din comuna timiseana Giroc au intocmit, marti, dosar penal pe numele unui barbat de 39 de ani, pentru infractiunea de ranire sau schingiuire a unui animal, dupa ce in spatiul.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost externat dupa aproape doua saptamni de spitalizare

Fostul presedinte al Statelor Unite, George H. Bush, in varsta de 93 de ani, a parasit vineri spitalul din Houston unde a fost internat timp de aproape doua saptamani pentru tratarea unei infectii care s-a raspandit in sange, a precizat un purtator de cuvant al familiei, citat de Reuters, anuntaAgerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )