Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul fraudarii de bani UE in care este arestat cumnatul lui Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul fraudarii de bani UE in care este arestat cumnatul lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, noteaza. continuă pe Wall-Street Ro

Omul de afaceri Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv cumnatul premierului.

Directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Directorul Grossmann, Ilie Dragan, ARESTAT preventiv, in dosarul cumnatului lui Ponta

Directorul firmei Grossmann, Ilie Dragan, a fost arestat preventiv vineri seara,in dosarul fraudarii de fonduri europene, al cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Ilie Dragan este acuzat de constituirea unui grup infractional, deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, urmand sa fie dus, vineri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Ilie Dragan, omul-cheie in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, arestat pentru 30 de zile

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Instanta a decis ca omul de afaceri va fi cercetat in stare de arest preventiv, dupa ce, joi, acesta a fost audiat timp de mai multe ore la.

Directorul Grossmann, arestat in dosarul fraudarii fondurilor UE

ACTUALIZARE 22:35 Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost arestat preventiv, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene destinate unui proiect de extinderea lucrarilor de canalizare in orasul Comarnic, in care este arestat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului, potrivit surselor din presa. * Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de DNA * Ponta: Cumnatul meu nu a avut niciun contract cu Guvernul.

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul in care este arestat cumnatul premierului Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Florin Dragan, director in cadrul S. Grossmann Engineering Group S. , la data faptelor, a fost retinut de procurorii anticoruptie din Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

inca o persoana retinuta in dosarul lui Ghita si Hertanu

Actualizare 11:41 Procurorii DNA Ploiesti l-au retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, pe Ilie Florin Dragan, directorul Grossmann Engineering Group, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta sau in numele ei.

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )