Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu deschid lista UNPR pentru europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilie Nastase si Anghel Iordanescu deschid lista UNPR pentru europarlamentare

Fostul tenismen, Ilie Nastase, deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Anghel Iordanescu. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Banciu: Ilie Nastase nu te poate reprezenta mai bine in Europa decat un copil de clasa a cincea. O fi avand o glorie, dar n-ar trebui sa ne nenoroceasca (VIDEO)

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la alegerile europarlamentare pe listele UNPR, partidul lui Gabriel Oprea. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de marti seara a.

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus 327.890 semnaturi valide pentru sustinerea candidaturii

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul.

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus la BEC peste 300.000 de semnaturi

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul.

Euro 2020: Debutul ratat de preliminarii si increderea lui Anghel Iordanescu in nationala Romaniei: Poate bate inclusiv Spania la Bucuresti

Romania va fi cu siguranta la Euro 2020, cel putin din calitate de tara organizatoare. Ramane de vazut daca tricolorii vor reusi sa ajunga la turneul final si pe teren. Debutul preliminariilor a fost unul ratat 1-2 cu Suedia), dar Anghel Iordanescu fost selectioner) ramane optimist: Eu cred ca nationala noastra poate bate inclusiv Spania la Bucuresti.

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

Decizia luata de Biserica Greco-Catolica in privinta lui Chris Terhes, dupa ce acesta s-a inscris in politica si a fost inclus pe lista PSD pentru europarlamentare

Episcopia Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica, de Oradea i-a retras functiile sacerdotale lui Chris Terhes, dupa ce acesta a decis sa se inscrie in politica, fiind inclus pe lista PSD pentru alegerile.

CRISTIAN PREDA: E ilegal ca Grapini sa figureze pe lista PSD pentru europene

Eurodeputatul Cristian Preda sustine ca este ilegal ca Maria Grapini, membra a PPU, sa figureze pe lista PSD pentru alegerile europene si ca, prin urmare, candidatura acesteia ar trebui descalificata.

Carmen Avram candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare: Sunt un fan al democratiei

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democratii spera sa obtina cel putin 14 locuri.

Scos de pe lista PSD pentru europarlamentare, Pascu ii transmite un mesaj taios lui Dragnea: Fiecare pasare pe limba ei piere

Ramas fara loc pe lista social-democratilor pentru europarlamentare, Ioan Mircea Pascu ii transmite, pe Facebook, un mesaj sefului PSD, cel care a avut ultimul cuvant in stabilirea candidatilor pentru Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )