Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ilie Nastase l-a impresionat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA. Cum a decurs intalnirea

B1 B1,
Ilie Nastase l-a impresionat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA. Cum a decurs intalnirea

Joe Biden, noul presedinte al SUA, se cunoaste cu Ilie Nastase, unul dintre cei mai de succes romani in strainatate. Fostul vicepresedinte al lui Barack Obamaeste cel care a cerut intalnirea cu fostul. continuă pe B1

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

Ilie Nastase, marcat de intalnirea cu Joe Biden: Este un om fara aere si cu mult umor

Ilie Nastase 74 de ani) este unul dintre personalitatile carel-au cunoscut personalpe Joe Biden 78 de ani), cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

25.000 de militari mobilizati in capitala SUA in ziua cand Joe Biden devine presedinte

Joe Biden va deveni azi, oficial, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite, in cadrul unei ceremonii de investire fara precedent in istoria SUA: 25. 000 de militari ai Garzii Nationale sunt mobilizati in capitala americana, fara a mai pune la socoteala miile de agenti de securitate ai fortelor de ordine locale ori diverselor agentii federale. Capitala SUA seamana, in aceste zile, mai degraba cu un teatru de operatiuni militare: numarul de militari desfasurati in Washington este, practic, de cinci ori mai mare decat cel al militarilor americani prezenti acum in teatrele din Afganistan, Irak si Siria la un loc, se arata intr-o analiza The Drive.

Papa Francisc, mesaj pentru noul presedinte al SUA. Suveranul Pontif se roaga la Dumnezeu sa ghideze eforturile lui Joe Biden pentru a aduce reconciliere in societatea americana

Papa Francisc i-a transmis miercuri lui Joe Biden, noul presedinte al SUA, ca se roaga la Dumnezeu sa ii ghideze eforturile pentru a aduce reconciliere in Statele Unite si in natiunile de pe mapamond, potrivit.

Ce i-a scris Donald Trump lui Joe Biden in scrisoarea pe care i-a lasat-o in Biroul Oval de la Casa Alba. FOTO

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, a dezvaluit ca Donald Trump, a respectat traditia si i-a lasat o scrisoare foarte generoasa inainte de a pleca de la Casa Alba. Ce.

Tragediile care au marcat viata lui Joe Biden. M-am gandit cum ar fi sa merg pe podul Delaware, sa sar de pe el si sa se termine totul (VIDEO)

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite, a evoluat treptat in cariera, inregistrand succes dupa succes, dar in plan personal a primit o lovitura cumplita dupa ce, la doar 30 de ani, si-a pierdut sotia.

Cum a ajuns Ilie Nastase fata in fata cu Joe Biden: La intrarea in Guvern, protocolul era unul foarte strict

Cum a ajuns Ilie Nastase fata in fata cu Joe Biden: Actualul presedinte al Americii l-a chemat pe fostul sportiv sa se vada. Cum s-a intamplat si cum a decurs intalnirea intre cei, cititi in articolul de mai jos. Ilie Nastase a fost convocat de Joe Biden. Ce au discutat cei doi S-a aflat cum .

Primele masuri luate de Joe Biden in calitate de presedinte al SUA: 10 decrete in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Joe Biden a declarat razboi coronavirusului. inca din prima zi a mandatului de presedinte, liderul de la Casa Alba va semna 10 decrete legate de pandemia COVID-19. Nadia Rmero, corespondent al CNN la Washington a povestit, joi, in direct la Antena 3, care sunt primele masuri pe care le va lua noul presedinte al SUA.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2967 seconds )