Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Playtech Playtech,
Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor.

Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

Democratul Joe Biden a fost investit miercuri, oficial, in functia de presedinte al Statelor Unite. La ceremonie, sotia sa, Jill Biden, a purtat un pardesiu si o rochie personalizata albastra Markarian.

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Cristian Tudor Popescu explica ce inseamna faptul ca Donald Trump nu a vrut sa participe la investirea lui Joe Biden

Cristian Tudor Popescu a afirmat, joi, intr-o emisiune TV, ca refuzul lui Donald Trump de participa la ceremonia de investire a succesorului sau, Joe Biden, este o lovitura data democratiei si un indemn la violenta.

Reactia senatoarei AUR Diana Sosoaca dupa ce l-a vazut pe Joe Biden depunand juramantul ca presedinte SUA

Diana Sosoaca a fost intrebata, joi, de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ce ar trebui sa astepte Romania de la SUA dupa investirea in functia de presedinte a lui Joe Biden.

Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti, despre ceremonia investirii lui Joe Biden: Amenintarea cu bomba este foarte reala

Antena 3 pregateste un adevarat maraton jurnalistic menit sa acopere cel mai important eveniment de peste ocean din acest moment, investirea noului presedinte Joe Biden. De la Washington, Pete Muntean, jurnalist CNN cu origini romanesti a vorbit despre starea de asediu instaurata in Washington, din cauza amenintarilor venite din partea sustinatorilor lui Donald Trump.

Americanii, cu ochii pe Capitoliu unde astazi are loc investirea presedintelui ales Joe Biden. O ceremonie fara precedent INFOGRAFIE FOTO VIDEO

Pandemia COVID19 si conditiile speciale de securitate vor face ca ceremonia de inaugurare a presedintelui ales Joe Biden sa arate, astazi, foarte diferit de cele anterioare.

Sotii Trump sunt asteptati la Mar-a-Lago inainte de investirea lui Joe Biden. Bagajele lor au sosit deja VIDEO

Cel putin doua camioane au sosit la complexul Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, cu lucruri apartinand sotilor Melania si Donald Trump, relateaza o televiziune locala.

Joe Biden a depus juramantul pe o Biblie veche de 128 de ani

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a depus juramantul miercuri pe o Biblie care apartine din 1893 familiei sale si care a fost folosita si la investirea sa ca vicepresedinte in 2009 si 2013, scrie NBC News, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )