Libnet.ro
UNICEF

20:45

IM: Amenzi de peste un milion de lei, pentru munca la negru

România Liberă România Liberă,
IM: Amenzi de peste un milion de lei, pentru munca la negru

Inspectorii de munca au depistat 242 de persoane care munceau la negru si au aplicat amenzi de peste un milion de lei, arata un comunicat al IM, remis marti redactiei. continuă pe România Liberă

Amenzi administrative de pana la 300 de lei pentru 40 de protestatari de la Pungesti

Cei 40 de protestatari urmariti penal dupa ce in urma cu aproape un an au distrus gardul din jurul perimetrului detinut de compania Chevorn la Pungesti Vaslui) au primit amenzi administrative cuprinse intre 100 si 300 de lei, toate infractiunile de care au fost acuzati fiind clasate, anunta Mediafax.

Amenzi administrative de pana la 300 de lei pentru 40 de protestatari de la Pungesti

Cei 40 de protestatari urmariti penal dupa ce in urma cu aproape un an au distrus gardul din jurul perimetrului detinut de compania Chevorn la Pungesti Vaslui) au primit amenzi administrative cuprinse intre 100.

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, in arest preventiv, la DNA, pentru finantarea FCM Dunarea cu 1 milion lei

Emanoil Bocaneanu, fost prefect de Galati, este anchetat de procurorii DNA, dupa ce a aprobat finantarea clubului FCM Dunarea cu suma de 970. 000 lei. El a fost trimis in judecata si se afla in stare de arest preventiv.

Peste 109 milioane lei pentru senatori in 2015

Senatul si-a aprobat, astazi, bugetul pentru 2015, in suma de 109,467 milioane lei, cu circa 5,46% mai mare decat cel din anul curent 103,8 milioane de lei), peste 80 milioane lei din noul buget reprezentand cheltuieli de personal, informeaza surse din presa.

Investitie de 1,8 milioane lei pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Asociatia Eduteco si Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati din Grecia anunta lansarea unui proiect transnational finantat cu 1,8 milioane de lei din fonduri europene pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )