Libnet.ro
UNICEF

09:15

Imagini apocaliptice din Delta Dunarii! Braconierii au facut ravagii, dupa o metoda neobisnuita - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini apocaliptice din Delta Dunarii! Braconierii au facut ravagii, dupa o metoda neobisnuita - VIDEO

Imagini apocaliptice din Delta Dunarii! Braconierii au facut ravagii, dupa o metoda neobisnuita. Zeci de salcii au fost puse la pamant in doar cateva minute. Astfel, braconierii au blocat pestii in. continuă pe Antena3

Situatie revoltatoare in Delta Dunarii. Zeci de copaci taiati

Situatie revoltatoare in Delta Dunarii. Mai multi copaci au fost taiati de braconieri pentru a bloca accesul autoritatilor pe canalele din Delta. Acestia au recurs la o astfel de metoda pentru a nu fi p.

VIDEO A fost lansata aplicatia online pentru biletele de transport in Delta Dunarii. Care sunt rutele principale

Turistii pot cumpara de acum bilete online pentru excursii in Delta Dunarii. Navrom Delta, operatorul de transport naval care face curse regulate de persoane, a lansat aplicatia ce permite procurarea de la distanta a tichetelor de calatorie.

Furtunile si ploile au facut ravagii in intreaga tara: ce a lasat in urma vremea rea FOTO

Au fost doua zile in care mare parte din tara a fost afectata de vijelii puternice si de ploi abundente. Pompierii au avut sute de interventii pentru a scoate apa din gospodariile inundate. Pompierii din intreaga tara au avut sute de interventii, fiind chemati de oamenii ale caror gospodarii si locuinte au fost cuprinse de [] .

Sinteza zilei. Radu Mazare, capturat! Imagini socante din inchisoare

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, imagini socante din inchisorile din Madagascar. Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )