Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imagini incredibile cu Gheorghe Dinca. Cum arata monstrul din Caracal in ziua nuntii

Playtech Playtech,
Imagini incredibile cu Gheorghe Dinca. Cum arata monstrul din Caracal in ziua nuntii

Viata lui Gheorghe Dinca pare ca se rescrie in ochii celor pe care vara aceasta i-a inspaimantat cu tragicicele evenimente din Caracal pentru care se face vinovat. Cum arata acesta in ziua nuntii si la scurt timp dupa ce a devenit tata? Imagini cu Gheorghe Dinca din ziua nuntii Cu toate ca pana acum Dinca . continuă pe Playtech

Fiica lui Gheorghe Dinca si-a iesit din minti. Ce s-a aflat acum, dupa ce a fost acuzata ca vindea minore in Italia

Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, acum inernat in spital, s-a cam saturat de televiziuni si de ce se tot declara cand vine vorba de ea. Ultimele acuzatii aduse in presa au determinat-o sa reclame posturile de televiziune catre CNA. Fiica lui Gheorghe Dinca si-a iesit din minti Conform unor informatii aparute, atat in presa .

Scene de cosmar, in curtea lui Gheorghe Dinca. Ce a facut dupa ce a ars-o pe Luiza. Niciun om normal nu ar putea reactiona asa

Gheorghe Dinca, cel care le-a abuzat pe cele doua tinere din Caracal, dar si cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, a marturisit cu lux de amanunte toata povestea infricasatoare la care a supus-o pe eleva din Caracal pe care o luase cu masina la ocazie. Descrierile sunt absolut infricosatoare. Marturisiri socante de la Monstrul .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu? Gheorghe Dinca a sustinut ca a omorat-o, dand si detalii despre ce a facut cu trupul ei, dar autoritatile sunt de alta parere. Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o Gheorghe Dinca a dezvaluit in detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigasul a cedat si a scris .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! I-a lovit cu pumnii si cu picioarele!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheorghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca Despre fiul ce mare .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheroghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Ce pedeapsa risca fiul lui Gheorghe Dinca dupa ce i-a batut pe jurnalistii de la Antena 3

Se pare ca scandalul familie Dinca a continuat astazi, cand Dan Dinca, iesind de la o intalnire cu oficialii DNA, a agresat jurnalistii Antena 3 si RTV aflati acolo pentru a lua informatii. Printre cei agresati se afla si un operator al RTV, care s-a ales cu capul spart. Conform declaratiilor sorei acestuia date in .

Scene SOCANTE in fata CNA: Fiul lui Gheorghe Dinca a luat la bataie jurnalistii si a spart camere de filmat. Barbatul s-a predat la Politie(VIDEO)

UPDATE: Fiul lui Gheorghe Dinca, Daniel Dinca, s-a predat la Politie. Scene socante au fost filmate in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului CNA). Fiul lui Gheorghe Dinca impreuna.

Procurorul general interimar: Politistii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dinca sa fie cercetat sub control judiciar

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri ca politistii vor propune ca Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca, sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat mai multi jurnalisti.

Fiul lui Gheorghe Dinca, eliberat dupa ce i-a agresat pe jurnalistii aflati in fata sediului CNA

Fiul lui Gheorghe Dinca, Daniel Dinca, i-a agresat marti pe jurnalistii aflati in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului CNA), iar dupa sase ore de audieri acesta a fost eliberat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )