Libnet.ro
UNICEF

20:15

IMAGINI INCREDIBILE: Un trib izolat , surprins de o drona in Amazonia (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI INCREDIBILE: Un trib izolat , surprins de o drona in Amazonia (VIDEO)

O drona a Fundatiei nationale indiene Funai) a surprins imagini cu cateva persoane ce apartin unui trib izolat din Amazonia. Imaginile au fost filmate in 2017, dar au fost dezvaluite abia acum, potrivit. continuă pe B1

IMAGINI INCREDIBILE: Un trib izolat , surprinse de o drona in Amazonia (VIDEO)

O drona a Fundatiei nationale indiene Funai) a surprins imagini cu cateva persoane ce apartin unui trib izolat din Amazonia. Imaginile au fost filmate in 2017, dar au fost dezvaluite abia acum, potrivit.

VIDEO O drona a filmat imagini inedite cu un trib izolat care traieste n Amazonia

Cateva persoane se plimba intr-o poiana in mijlocul unei abundente vegetatii amazoniene: aceste imagini inedite, filmate cu o drona in apropiere de granita dintre Brazilia si Peru, dezvaluie existenta unui nou trib izolat, descoperit de Fundatia nationala indiana Funai), scrie AFP.

VIDEO O drona a surprins imagini inedite cu un nou trib izolat gasit in Jungla Amazoniana

Un nou trib izolat de restul lumii a fost descoperit in Jungla Amazoniana, la granita dintre Brazilia si Peru, a anuntat Fundatia Nationala Indiana Funai), care a surprins imagini inedite cu ajutorul unei drone.

VIDEO O drona a surprins imagini inedite cu un nou trib izolat gasit in jungla amazoniana

Un nou trib izolat de restul lumii a fost descoperit in padurea amazoniana, la granita dintre Brazilia si Peru, a anuntat Fundatia Nationala a Indienilor din Brazilia Funai), care a surprins imagini inedite cu ajutorul unei drone.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )