Libnet.ro
UNICEF

18:45

Imagini de la protestul subteran din Rosia Montana: Minerii ameninta ca vor intra in greva foamei (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de la protestul subteran din Rosia Montana: Minerii ameninta ca vor intra in greva foamei (VIDEO)

In timp ce liderii politici isi arunca unul altuia responsabilitatea, minerii blocati in subteran inca de miercuri dimineata la exploatarea miniera Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata. in plus,. continuă pe B1

VREM SA MUNCIM! Reactia oamenilor din Rosia Montana

Minerii din Rosia Montana si-au exprimat, in direct la emisiunea Sinteza Zilei, parerea despre protestele fata de proiectul Rosia Montana. Sa nu facem abstractie de oameni, oamenii conteaza, fac parte.

Cei 22 de mineri continua protestul in subteran la Rosia Montana

Cei 22 de minerii blocati in subteran la Rosia Montana au refuzat sa iasa la suprafata pe durata noptii. in acelasi timp, mai multi protestatari din centrul comunei au protestat si ei pana dupa miezul.

Mai multi mineri din Rosia Montana protesteaza in galeria Catalina Monulesti

Aproximativ 25 de mineri protesteaza in galeria Catalina Monulesti din Rosia Montana, acestia fiind nemultumiti ca proiectul minier a fost blocat, conform surselor de presa.

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana continua protestul

Cei 22 de mineri blocati in galeria Catalina-Monulesti din Rosia Montana continua protestul in subteran, in timp ce zeci de rude si colegi ai acestora au stat, in noaptea de miercuri spre joi, la intrarea in mina, in semn de solidaritate cu protestatarii.

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana cer sa vina acolo Antonescu si liderii parlamentarilor

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata si cer sa vina acolo presedintele Senatului, Crin Antonescu, si liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre situatia.

Minerii blocati in subteran, la Rosia Montana, sunt decisi sa isi petreaca noaptea acolo.

Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata pe durata noptii, in timp ce majoritatea protestatarilor din centrul comunei s-au deplasat la intrarea in mina si intentioneaza sa isi petreaca si ei noaptea acolo, transmite Mediafax. Presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca a intrat in mina, miercuri seara, sa incerce sa ii convinga pe protestatari sa iasa la suprafata, insa nu a reusit. Cristian .

Mai multi mineri din Rosia Montana protesteaza intr-o galerie abandonata

Aproximativ 25 de mineri protesteaza in mina Catalina de la Rosia Montana, acestia fiind nemultumiti ca proiectul minier a fost blocat, conform surselor de presa.

PROTEST ROSIA MONTANA: 20 de mineri s-au blocat in subteran. ...

De peste 20 de ore, cei 22 de mineri care s-au blocat intr-o mina din Rosia Montana nu au mai iesit la suprafata, informeaza Digi 24. Oamenii spun ca nu vor iesi de acolo daca autoritatile de la Bucuresti nu vin sa stea de vorba cu ei si ameninta ca intra in greva foamei. Ei il asteapta in continuare pe presedintele Senatului, Crin Antonescu. In opinia lor, acesta este principalul vinovat de tergiversarea luarii unei decizii in privinta proiectului minier de la Rosia Montana. In semn de .

Minerii blocati la Rosia Montana sunt hotarati sa ramana in subteran si ameninta cu greva foamei

Minerii din Rosia Montana care s-au blocat miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza in continuare sa iasa din subteran, ei fiind hotarati sa ramana pe termen nelimitat acolo, a declarat in cursul serii presedintele sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, citat de Agerpres.

VIDEO Minerii blocati la Rosia Montana sunt hotarati sa ramana in subteran si ameninta cu greva foamei

Minerii din Rosia Montana care s-au blocat miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza in continuare sa iasa din subteran, ei fiind hotarati sa ramana pe termen nelimitat acolo, a declarat in cursul serii presedintele sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )