Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini socante cu momentul in care unul dintre politistii din Dallas este ucis de unul dintre atacatori (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante cu momentul in care unul dintre politistii din Dallas este ucis de unul dintre atacatori (VIDEO)

Cinci politisti si-au pierdut viata in urma unui atac in Dallas, in timpul unei manifestatiii care avea loc impotriva celor doi oameni de culoare ucisi de politia din SUA. Manifestatia. continuă pe B1

IMAGINI SOCANTE: Momentul cand o femeie palestiniana inarmata cu un cutit e impuscata de soldati israelieni (VIDEO)

O camera de bord a surprins doi soldati israelieni impuscand un atacator palestinian care incerca sa-i loveasca, intr-o statie de autobuz in West Bank, potrivit rt. com. Filmul.

Noi imagini socante in cazul afro-americanului ucis de politia din Louisiana. Acestea arata ca Alton Sterling nu ar fi fost inarmat in timpul confruntarii cu ofiterii (VIDEO)

Noi imagini apar in cazul mortii lui Alton Sterling, un barbat de culoare de 37 de ani, ucis de doi ofiteri de politie albi in orasul Baton Rouge, Louisiana. Totul a inceput marti, dupa ce.

Imagini socante: Un afro-american ucis de politia din Louisiana a creat un val de proteste in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Un film socant in care ofiteri de politie din orasul Baton Rouge, Louisiana, se lupta cu un barbat, a creat un val de proteste in SUA. Totul a pornit dupa ce barbatul ar fi amenintat cu un pistol.

Autorii atacului armat din Bangladesh proveneau din familii instarite. Unul dintre jihadisti era fiul unui politician local

Autorii atacului armat care a avut loc, vineri seara, in restaurantul din capitala statului Bangladesh, Dhaka, erau tineri educati, care proveneau din familii instarite. Unul dintre jihadistii care au ucis 20 de ostatici era fiul unui politician local.

Atentat Bangladesh: Unul dintre barbatii ucisi de fortele de ordine ar fi fost confundat cu un atacator

Politia din Bangladesh a anuntat, marti, ca este posibil ca una dintre persoanele tinute ostatice, in restaurantul din capitala Dhaka, sa fi fost ucisa din greseala de fortele de securitate, fiind confundata cu unul dintre atacatori.

IMAGINI SOCANTE: O fata de 12 ani se arunca din masina care tocmai era furata (VIDEO)

Postul de televiziune CCTV a postat o filmare care arata momentul in care un om fura o masina in care se afla doi copii, potrivit itv. com. Mama copiilor a parcat masina pentru a merge la magazinele.

IMAGINI SOCANTE: La un antrenament pentru Jocurile Olimpice de la Rio, platforma unuia dintre atletii rusi s-a desprins (VIDEO)

In timpul unui exercitiu executat de Sergey Nazin impreuna cu partenerul sau, platforma pe care era Nazin s-a desprins inainte de saritura. Cu toate acestea, Nazin a reusit sa se.

Noua morga de la Timisoara arata ca in serialul CIS Crime si Investigatii. Imagini socante cu taramul mortii, inainte de lucrarile de reabilitare FOTO

Sectia de Prosectura a Spitalului Judetean din Timisoara a fost modernizat in urma unei investitii in valoare de 365. 000 de euro.

Noua morga de la Timisoara arata ca in serialul CSI Crime si Investigatii. Imagini socante cu taramul mortii, inainte de lucrarile de reabilitare FOTO

Sectia de Prosectura a Spitalului Judetean din Timisoara a fost modernizata in urma unei investitii in valoare de 365. 000 de euro.

Traiesc in teroare! Unul dintre fratii lui Serban Huidu a fost batut de un membru al lumii interlope

Fratele lui Serban Huidu a fost batut pana la inconstienta si traieste in teroare dupa ce un interlop despre care se spune ca face parte din clanul lui Stoaca a crezut ca acesta se uita la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )