Libnet.ro
UNICEF

06:46

Imagini socante: Un afro-american ucis de politia din Louisiana a creat un val de proteste in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante: Un afro-american ucis de politia din Louisiana a creat un val de proteste in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Un film socant in care ofiteri de politie din orasul Baton Rouge, Louisiana, se lupta cu un barbat, a creat un val de proteste in SUA. Totul a pornit dupa ce barbatul ar fi amenintat cu un pistol. continuă pe B1

Politia din Malaezia a anuntat ca Statul Islamic a efectuat primul sau atac in tara

Politia din Malaezia a anuntat ca Statul Islamic a efectuat primul sau atac in tara. Inspectorul general al Politiei, Khalid Abu Bakar, a declarat pentru CNN ca un atac cu grenada a avut loc la 28.

Imagini socante din timpul luptei condusa de Armata Siriana, la nord de Alep (VIDEO)

O filmare din timpul unei lupte arata un razboi urban condus de Armata Siriana, prin garzile republicane de elita, la nord de Alep, potrivit almasdarnews. com. Filmarea a fost publicata de Anna News. Imagini.

Noua morga de la Timisoara arata ca in serialul CIS Crime si Investigatii. Imagini socante cu taramul mortii, inainte de lucrarile de reabilitare FOTO

Sectia de Prosectura a Spitalului Judetean din Timisoara a fost modernizat in urma unei investitii in valoare de 365. 000 de euro.

Noua morga de la Timisoara arata ca in serialul CSI Crime si Investigatii. Imagini socante cu taramul mortii, inainte de lucrarile de reabilitare FOTO

Sectia de Prosectura a Spitalului Judetean din Timisoara a fost modernizata in urma unei investitii in valoare de 365. 000 de euro.

Imagini socante pe o sosea din Belgia: Momentul unui tragic accident rutier, filmat de pasagerul unei masini (VIDEO)

Trei persoane si-au pierdut viata duminica intr-un accident produs pe Autostrada E42 din Blegia. Doua masini s-au ciocnit frontal si niciunul dintre pasageri nu a avut vreo sansa de supravietuire,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )