Libnet.ro
UNICEF

18:15

Imagini socante pe o sosea din judetul Maramures! Un politist a fost spulberat de un sofer

Antena3 Antena3,
Imagini socante pe o sosea din judetul Maramures! Un politist a fost spulberat de un sofer

Clipe de cosmar pe o sosea din judetul Maramures: un politist a fost spulberat de un sofer care a refuzat sa opreasca la semnal. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact. continuă pe Antena3

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

Un barbat din judetul Covasna a ucis doi oameni, dupa ce s-a certat cu unul dintre ei

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a omorat doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani. Un scandal spontan izbucnit pe o strada din localitatea Cernatu d.

Imagini socante surprinse la Medgidia! Fata de 13 ani, lovita si amenintata de un barbat de 36 de ani: Pe cine ameninti tu? Vrei sa te bag in portbagaj sa nu te gaseasca nici ma-ta, nici taica-tau? (VIDEO)

Imagini socante la Medgidia. O fata de 13 ani a fost lovita si amenintata cu moartea de un barbat de 36 de ani. Conflictul ar fi pornit dupa ce minora, impreuna cu o gasca de baieti, ar fi venit sa-l.

Imagini socante surprinse de turistii aflati in zona Padina, judetul Dambovita. Caine ciobanesc carpatin, batut cu bestialitate de doi ciobani. Animalul nici nu mai poate riposta sub ploaia de lovituri (VIDEO cu puternic impact emotional)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse de turistii aflati in zona Padina, judetul Dambovita, langa o pensiune. Un caine ciobanesc carpatin a fost batut cu bestialitate de doi ciobani cu batele.

Imagini SOCANTE intr-o statiune din Bucegi: Cioban filmat in timp ce loveste cu bata un caine (VIDEO)

Imagini de o brutalitate iesita din comun au fost surprinse de un turist la o stana din Padina. Un cioban a batut crunt, cu o bata, un caine ciobanesc pentru ca ar fi fugit printre turisti.

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, a fugit din tara. Unde a fost gasit fostul sot al artistei, Cornel Gales

La doi ani de la moartea Ilenei Ciuculetei, viata lui Cornel Gales fostul sot al artistei este total schimbata. Acesta a parasit Romania si traieste pe picior mare in Spania. Imagini cu barbatul au aparut pe internet si au luat prin surprindere pe toata lumea. Ce face Cornel Gales, la doi ani de la .

Dubla crima intr-o localitate din judetul Covasna. Un tanar de 30 de ani a fost retinut de politisti pentru omor calificat

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a omorat in seara zilei de duminica, 18 august, doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )