Libnet.ro
UNICEF

06:00

IMAGINI TERIBILE de la locul ATACULUI TERORIST din Suedia: Camionul a lovit zeci de persoane si s-a oprit intr-un magazin (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI TERIBILE de la locul ATACULUI TERORIST din Suedia: Camionul a lovit zeci de persoane si s-a oprit intr-un magazin (FOTO, VIDEO)

Un posibil atac terorist a lovit vineri dupa-amiaza capitala Suediei, Stockholm. Cel putin trei persoane ar fi decedat si alte cateva zeci sunt ranite, conform presei locale. Detalii AICI) Imagini. continuă pe B1

Noi informatii despre atacul terorist din Suedia: Politia a arestat un suspect, dar barbatul care s-a aflat la volanul camionului ar fi inca in libertare

Un suspect al atacului terorist din Stockholm a fost arestat! Barbatul si-a recunoscut fapta, scrie presa din Suedia, insa cel care a condus camionul in multime este inca in libertate.

Mircea Lucescu s-a recules la locul atentatului terorist din Sankt-Petersburg

O delegatie a clubului Zenit, din care a facut parte si antrenorul Mircea Lucescu, a vizitat loculatentatului terorist din Sankt-Petersburg. in dupa-amiaza zilei de 3 aprilie, o explozie puternica a.

Bilantul atacului chimic din Siria a ajuns la 86 de morti, printre care 30 de copii

Bilantul atacului chimic din orasul sirian Khan Sheikhoun a crescut la 86 de morti, a anuntat miercuri seara Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, citata de News. ro.

Reactiile oficialilor europeni dupa atacul din Suedia. Jean Claude Junker: Un atac impotriva unui stat membru UE este un atac impotriva tuturor

Oficialii europeni, sefi de stat, premieri si lideri ai institutiilor din cadrul UE, au condamnat atacul din Suedia, transmitand poporului suedez mesaje de solidaritate si incurajare.

Masuri de securitate inasprite, la nivel european, dupa atacul din Suedia. Politia norvegiana va purta arme in principalele orase si pe aeroportul din Oslo

Autoritatile din principalele orase norvegiene si de pe aeroportul din Oslo va purta arme pana la noi ordine in urma atacului de vineri de la Stockholm, a anuntat politia pe Twitter.

MAE: Ambasada Romaniei la Stockholm are in atentie atacul terorist din capitala Suediei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca Ambasada Romaniei la Stockholm are in atentie atacul terorist desfasurat in Suedia, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata si mai.

Ministerul Sanatatii de la Ankara informeaza ca victimele atacului chimic din Siria au fost expuse la gaz sarin

Ministerul Sanatatii de la Ankara a anuntat, joi, ca victimele atacului chimic sirian au fost expuse la gaz sarin. De asemenea, un numar de 31 de civili sirieni primesc ingrijiri medicale in spitalele turcesti.

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit vineri seara pe tema atacului american din Siria: Reprezentantul Rusiei a lansat acuzatii dure. Statele Unite a replicat

Vineri dimineata Statele Unite au lansat 59 de rachete de croaziera impotriva unui baze aeriene din Siria aflata sub controlul presedintelui Bashar Al-Assad. Atacul a fost un raspuns la folosirea de catre re.

Efectele economice ale atacului SUA din Siria. Ce se intampla cu pretul petrolului

Principala reactie a pietelor financiare la atacul american cu rachete asupra unei baze aeriene din apropierea orasului sirian Homs a reprezentat-o cresterea cu 2% a pretului la petrol, vineri cotatia barilului de.

Bilantul oficial al atacului chimic din Siria a crescut la 72 de civili morti, dintre care 20 de copii

Bilantul oficial al presupusului atac chimic din Siria, lansat de fortele guvernamentale in localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib, a crescut la 72 de morti, dintre care 20 de copii, a anuntat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, ONG care monitorizeaza razboiul din Siria, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )