Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit vineri seara pe tema atacului american din Siria: Reprezentantul Rusiei a lansat acuzatii dure. Statele Unite a replicat

B1 B1,
Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit vineri seara pe tema atacului american din Siria: Reprezentantul Rusiei a lansat acuzatii dure. Statele Unite a replicat

Vineri dimineata Statele Unite au lansat 59 de rachete de croaziera impotriva unui baze aeriene din Siria aflata sub controlul presedintelui Bashar Al-Assad. Atacul a fost un raspuns la folosirea de catre re. continuă pe B1

VIDEO Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la cererea Rusiei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta vineri, de la 15. 30 ora Romaniei), pentru a dezbate atacurile aeriene punitive aplicate de Statele Unite impotriva regimului de la Damasc, la trei zile dupa un atac chimic in provincia Idlib soldat cu 86 de morti.

LIVE VIDEO Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la cererea Rusiei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reuniy de urgenta vineri, de la 15. 30 ora Romaniei), pentru a dezbate atacurile aeriene punitive aplicate de Statele Unite impotriva regimului de la Damasc, la trei zile dupa un atac chimic in provincia Idlib soldat cu 86 de morti.

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta pentru a discuta despre atacul chimic din Siria

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se reuneste miercuri de urgenta, dupa ce o suta de civili si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic lansat de fortele guvernamentale in localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib, transmite BBC.

Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

Rusia va solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat.

Capitala, iluminata festiv cu ocazia sarbatorilor pascale incepand de vineri seara

Capitala este iluminata festiv cu ocazia sarbatorilor pascale, incepand de vineri seara, cand s-a deschis Targul Traditii si Flori de Sarbatori din Piata Constitutiei. Bulevardele centrale sunt ornate cu ghirlande luminoase albe sau in diferite culori, agatate transversal, intre care atarna figurine din plastic - iepuri, flori si fluturi.

Recviemul de Verdi, vineri-seara, la Sala Radio

Vineri, 7 aprilie, ora 19. 00, Orchestra Nationala Radio, sub bagheta dirijorului Julien Salemkour, alaturi de Corul Academic Radio, pregatit de Ciprian Tutu, de soprana Irina Iordachescu, mezzosoprana Aura Twarowska, tenorul Cosmin Ifrim si de basul Marius Bolos, vor oferi bucuria unui adevarat spetacol orchestral si coral, in Messa da Requiem de Verdi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )