Libnet.ro
UNICEF

07:45

Imaginile manipularii. Material de propaganda despre coruptia din Romania

Antena3 Antena3,
Imaginile manipularii. Material de propaganda despre coruptia din Romania

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat, duminica, in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3,un material de propaganda, realizat de Funky Citizens, despre coruptia din. continuă pe Antena3

Reportaj despre coruptia din Romania. Un magistrat, eroul luptei anticoruptie

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat, duminica, in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un reportaj despre Romania si coruptia din Romania, in care Laura Codruta.

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie.

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Elogiu emotionant adus cainilor salvatori din Romania - VIDEO

NATO a publicat un mesaj video prin care elogiaza cainii salvatori din Romania. Cainii de urma si de patrulare si-au aratat eficienta in mai multe situatii, iar cei care ii.

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania. Mihaelei Radulescu se pare ca nu i-a mai priit viata luxoasa din Monte Carlo, acolo unde se stabilise alaturi de iubitul ei.

A murit Nicolae Tomaziu, cel mai batran supravietuitor al lagarelor comuniste din Romania

Nicolae Tomaziu, ultimul supravietuitor al lagarului de munca de la Canalul Mortii si cel mai batran detinut politic din Romania, a murit joi, 26 octombrie, la varsta de 101 ani. Nicolae.

ANALIZA Concluzia studiilor europene despre invatamantul din Romania: Multa scoala, dar de mantuiala

Romania este pe al III-lea loc in Europa in ceea ce priveste timpul pe care copiii nostri il petrec obligatoriu la scoala: 11 ani. Cu toate acestea, suntem codasi in ceea ce priveste rezultatele la testele PISA, 42% dintre elevi fiind analfabeti functionali. in plus, suntem tot pe locul III la abandonul scolar. Expertii din invatamant spun ca acest lucru este cauzat de modul superficial in care se practica activitatea didactica.

Au dat nas in nas cu doi ursi intr-o padure din Romania. Cand au vazut ce fac animalele, au inceput imediat sa filmeze. Imagini uluitoare - VIDEO

Vremea frumoasa din aceasta toamna le-a dat ocazia romanilor sa faca drumetii la munte. Cu toate ca, din punct de vedere calendaristic, ne apropiem cu pasi repezi de iarna, nu putini sunt cei care.

Orasul din Romania care nu are contracte de deszapezire pe urmatorii trei ani

Nicio firma nu a depus oferte pentru deszapezirea drumurilor judetene din Galati, Consiliul Judetean avand un buget de peste 9,5 milioane de lei pe o perioada de trei ani. in aceste conditii,.

Veniturile totale ale Medicover si Synevo din Romania au crescut cu 19,3% in primele noua luni ale anului

Medicover, companie listata la Bursa din Stockholm, prezinta raportul financiar interimar pentru T3 2017 si raporteaza o crestere a veniturilor de 17,2% in primele noua luni ale anului fata de aceeasi perioada a lui 2016, la 427,5 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )