Libnet.ro
UNICEF

18:01

Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

B1 B1,
Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Un accident violent a avut loc in Vrancea, in urma careia un barbat de 32 de ani si un altul de 49 de ani au murit dupa impactul violent intre doua masini. 3 persoane au ajuns la spitalul din. continuă pe B1

Tragedie pe E85, in Vrancea. Doua persoane au murit si alte trei au fost grav ranite intr-un accident provocat de un sofer imprudent

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, la ora 7. 15, in comuna Popesti, in eveniment fiind implicate doua autoturisme.

Incident armat in parcarea aeroportului din Miami. Doua persoane au murit

Cel putin doua persoane au murit, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc in parcarea aeroportului din orasul american Miami.

Descoperire macabra la Sibiu! Un cioban a gasit cadavrele a doua persoane. Victimele, implicate intr-un grav accident rutier

Un cioban a descoperit doua persoane decedate intr-o masina rasturnata in localitatea Apoldu de Jos, in apropierea DN1, potrivit adevarul. ro. Cele doua persoane decedate sunt o femeie in.

Stare de urgenta in Macedonia. 22 de persoane au murit intr-o singura noapte!

Douazeci si doua de persoane si-au pierdut viata din cauza unor furtuni puternice care au facut ravagii in capitala Macedoniei, Skopje, in noaptea de sambata spre duminica, si un bebelus este.

Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unui microbuz a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

FOTO Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut joi dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unei autoutilitare a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

Trei tineri au murit intr-un accident groaznic

Trei tineri cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au murit, iar alte doua persoane au fost ranite, marti, pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane, dupa ce soferul unui autoturism a patruns.

Schimb de focuri pe aeroportul international din Miami: Cel putin doua persoane au fost ucise (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit in urma unui schimb de focuri in parcarea angajatilor din aeroportul international din Miami, potrivit postul de televiziune CBS Miami. Politia investigheaza atacul.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Soarta trista a doi frati din Dolj: mama le-a murit intr-un incendiu si sunt crescuti de bunica intr-o cocioaba fara curent electric

Doi frati din comuna doljeana Perisor, de doi si de trei ani, au fost crescuti inca de la nastere de bunica lor. Mama copiilor i-a parasit imediat cum i-a adus pe lume, iar anul trecut a murit intr-un incendiu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )