Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tragedie pe E85, in Vrancea. Doua persoane au murit si alte trei au fost grav ranite intr-un accident provocat de un sofer imprudent

Adevărul Adevărul,
Tragedie pe E85, in Vrancea. Doua persoane au murit si alte trei au fost grav ranite intr-un accident provocat de un sofer imprudent

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, la ora 7. 15, in comuna Popesti, in eveniment fiind implicate doua autoturisme. continuă pe Adevărul

Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Un accident violent a avut loc in Vrancea, in urma careia un barbat de 32 de ani si un altul de 49 de ani au murit dupa impactul violent intre doua masini. 3 persoane au ajuns la spitalul din.

Accident rutier grav in apropiere de Baile Herculane. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au murit, marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens si s-a lovit de un microbuz. Totodata, alte doua persoane au fost ranite.

Incident armat in parcarea aeroportului din Miami. Doua persoane au murit

Cel putin doua persoane au murit, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc in parcarea aeroportului din orasul american Miami.

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unui microbuz a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

FOTO Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut joi dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unei autoutilitare a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

Schimb de focuri pe aeroportul international din Miami: Cel putin doua persoane au fost ucise (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit in urma unui schimb de focuri in parcarea angajatilor din aeroportul international din Miami, potrivit postul de televiziune CBS Miami. Politia investigheaza atacul.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Doua persoane arestate la Rio pentru complot ISIS

Politia braziliana a arestat ieri doua persoane suspectate ca ajutau organizatia Stat Islamic sa organizeze un atac in timpul Jocurilor Olimpice, potrivit Digi24.

Curtea de Apel a decis: Doua persoane din conducerea BNM raman in arest preventiv

Doua persoane cu functii de conducere din cadrul Bancii Nationale a Moldovei, retinute pe 5 august, vor ramane in continuare in izolatorul CNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )