Libnet.ro
UNICEF

21:15

Millennium bcp a provizionat 34 mil. euro pentru vanzarea bancii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Millennium bcp a provizionat 34 mil. euro pentru vanzarea bancii din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Portughezii de la Millennium, discutii avansate cu OTP Bank pentru vanzarea subsidiarei din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro. Vanzarea subsidiarei din Romania a fost negociata in ultima etapa cu Raiffeisen Bank Austria) si OTP Bank Ungaria), institutia de credit austriaca renuntand de curand la discutii. Potrivit unor surse bancare, portughezii au ajuns la un acord de principiu cu banca de stat din Ungaria, dar tranzactia ar putea fi conditionata de obtinerea unor derogari de la BNR.

Volksbank scapa de credite neperformante de aproape 500 mil. euro. Deutsche Bank, printre cumparatori

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 mil. euro. Banca a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank,.

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

Manchester United a oferit 45 milioane de euro pentru Arturo Vidal

Oficialii clubului Manchester United au facut o oferta de 45 de milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului chilian al echipei Juventus Torino, Arturo Vidal, relateaza The Mirror. Noul tehnician al.

Volskbank a finalizat vanzarea neperformantelor ipotecare de 495 mil. euro

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 milioane Euro, a transmis miercuri banca. Institutia de credit a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE. In urma tranzactiei, Volksbank si-a redus rata de neperformanta pana la mai putin de 8%, adica de 3 ori mai putin decat media sistemului bancar din Romania.

Finantele vor sa atraga in august 3,2 mld. lei si 250 mil. euro de pe piata interna

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa atraga in luna august 3,245 miliarde de lei de pe piata interna prin vanzarea de certificate de trezorerie si obligatiuni, la care se adauga obligatiuni denominate in euro in valoare de 250 de milioane de euro.

Centrala de 170 mil. euro dezvoltata de grupul japonez Marubeni si ELCEN, finalizata in 2017

Contractul pentru infiintarea unei societati mixte in vederea constructiei unei centrale pe gaze la Fantanele judetul Mures) a fost semnat marti intre ELCEN , cel mai mare producator de energie termica din Romania, si Marubeni Corporation din.

Betty Ice incepe sa vanda online si vrea afaceri de aproape 1 mil. euro in 3 ani

Producatorul de inghetata Betty Ice, detinut de omul de afaceri sucevean Vasile Armenean, va incepe din sezonul urmator sa livreze direct la locuintele clientilor, pentru inceput in Bucuresti, prin intermediul comenzilor plasate pe magazinul online.

Investitie record: Air Liquide Romania investeste 5 mil. euro intr-un centru de umplere a gazelor din Cluj-Napoca

Grupul Air Liquide va construi un centru de umplere a gazelor in zona industriala a orasului Cluj-Napoca, avand o investitie de peste 5 milioane euro.

Netopia: tranzactiile online cu cardul au depasit 37 mil. euro in S1

Netopia mobilPay , unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania, a procesat in primul semestru al anului 930. 000 de tranzactii, in valoare de peste 37 milioane de euro, cu 35% mai mari fata de perioada similara a.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )