Libnet.ro
UNICEF

11:45

Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

Playtech Playtech,
Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

O mana de companii din tech si din domeniul livrarilor au avut in 2020 cel mai profitabil an de la infiintare. in contextul in care foarte multi si-au pierdut locul de munca, se discuta. continuă pe Playtech

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

Directorul OMS cere companiilor din industria farmaceutica o productie cat mai mare de vaccinuri anti-Covid

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, le-a cerut companiilor din industria farmaceutica sa puna la dispozitie spatii pentru o productie cat mai mare de vaccinuri anti-Covid, scrie Reuters.

Coreea de Sud investeste 43,2 miliarde dolari pentru cel mai mare parc eolian offshore

Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca 48. 500 miliarde woni 43,2 miliarde de dolari) pentru a construi pana in 2030 cel mai mare parc eolian offshore din lume, ca parte a eforturilor de a accelera o redresare prietenoasa cu mediul in urma pandemiei de coronavirus Covid-19).

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

Sorin Cimpeanu: Stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri, ca, in prezent, stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane. Stocul de masti la acest moment, din scolile din.

Vesti bune pentru cei vaccinati cu Pfizer. Ce descoperire au facut specialistii acum

Vaccinul Pfizer este unul dintre cele trei disponibile in Romania. Specialistii au descoperit ca serul conceput de compania germana neutralizeaza trei mutatii ale noului virus. Descoperire despre vaccinul Pfizer: poate neutraliza trei mutatii ale COVID-19 Vaccinul de la PfizerBioNTech neutralizeaza cele trei variante ale COVID-19 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, dar .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora. Masuri de restrictie radicale pentru cetatenii care se intorc din aceste zone. Ce trebuie sa faca

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de joi despre obligatiile avute de toti cetatenii atunci cand se intorc in Romania din tari care se afla in zona galbena. Daca pana acum, regulile erau doar pentru zona rosie, masurile de restrictie se vor aplica in scurt timp si pentru tarile aflate in zona de risc .

Povestea celui mai mare mosier care a scris istoria PNL in Baragan. Averea boierului-parlamentar

Lui Ion Poenaru Bordea, unul unul dintre cei mai bogati mosieri si filantropi din Baragan, i se datoreaza inceputurile unui partid care a facut istorie in Romania. Acesta a fost primul lider politic al Partidului National Liberal din judetul Ialomita.

Schimbare fara precedent pentru toti cei care au cont bancar: cardul tocmai a devenit inutil

Mai bine de cateva decenii cardul a fost nelipsit si a fost principala legatura cu contul bancar. Dar asta se schimba chiar acum, chiar si in Romania. Odata cu directiva europeana PSD2, se.

Oferta completa de pariere pe Super Bowl! Speciale unice pe Betano pentru cel mai mare spectacol sportiv al Americii

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, atrage in fiecare an un interes urias al fanilor din lumea intreaga inca de la prima editie care a avut loc in 1967! Interesul ridicat se vede si in oferta caselor de pariuri, iar pe Betano ai peste 200 de optiuni de pariere pentru finala NFL si cote cu marja 0%! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )