Libnet.ro
UNICEF

00:07

imprumut de 900 milioane lei pentru beneficiarii de fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imprumut de 900 milioane lei pentru beneficiarii de fonduri europene

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale, resursele necesare pentru plata facturilor catre beneficiarii de fonduri europene, potrivit unui comunicat remis, astazi, de Ministerul Fondurilor Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul redirectioneaza fonduri de peste 13,6 milioane lei de la ANAF catre Justitie

Peste 13,6 milioane lei, fonduri alocate Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), au fost redirectionate de Guvern catre Ministerul Justitiei, pentru reforma sistemului judiciar. Transferul sumei a.

incercam sa ajutam primarii si mediul de afaceri sa atraga fonduri europene

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, ieri, in Deva, ca PSD, din care face parte, este interest ca fiecare administratie publica locala sa poata atrage fonduri europene pentru dezvoltarea unor proiecte de investitii, indiferent de culoarea politica a primarului, potrivit Agerpres.

Ministerul de Interne vrea sa asigure jandarmii care vor participa la misiuni internationale, pentru 7,1 milioane lei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) va organiza, in luna mai, o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare a contingentelor de jandarmi care urmeaza sa participe la misiuni internationale in teatrele de operatii in perioada 2014-2016, valoarea primei fiind estimata la 7,1 milioane lei.

Rompetrol Well Services propune dividende de 8,3 milioane lei

Rompetrol Well Services PTR) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 8,3 milioane lei, cu 3,4% peste cele distribuite anul trecut si, totodata, reprezentand 30% din profitul net preliminat inregistrat in 2013, de aproape 27,6 milioane lei.

Zentiva propune actionarilor dividende de 30 milioane lei

Producatorul de medicamente Zentiva SCD) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 30 milioane lei 6,7 milioane euro), cu 50% mai mari decat cele distribuite anul trecut si reprezentand aproape trei sferturi din castigul net din 2013, de 40,3 milioane lei 9,1 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,6 milioane euro).

MFP a imprumutat 45 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 45 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2021, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10 milioane lei 2,3 milioane euro).

Report de peste 3,8 milioane lei la Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Loteria Romana a inrregistrat un nou report de peste 3,8 milioane lei, in ruma extragerilor de duminica. Astfel, duminica martie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super.

Loto 6/49: Report de peste 3,8 milioane lei. Vezi numerele extrase

Duminica, 23 martie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 3,8 milioane lei peste 854. 840 de euro), anunta Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )