Libnet.ro
UNICEF

22:46

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Adevărul Adevărul,
inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana. continuă pe Adevărul

inca 16 romani infectati cu coronavirus au murit. Victimele aveau intre 34 si 87 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 306

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica dimineata, decesul a inca 16 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns astfel la 306 morti. Ultimele victime raportate aveau.

Au murit inca 12 romani infectati cu coronavirus. Cea mai tanara victima avea 27 de ani. Bilantul a ajuns la 282 decese

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, sambata dimineata, la 282. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca au murit inca 12 romani infectati cu COVID-19. Acestia erau din Suceava,.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit, numarul total al deceselor in tara noastra aj.

Alti cinci pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat. Bilantul deceselor ajunge la 351

Inca cinci pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul tip de coronavirus au decedat, ridicand bilantul total al deceselor la 351, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |inca cinci decese ale unor pacienti cu COVID-19. Printre victime, un sofer de ambulanta privata care transporta pacienti in vederea dializarii. Bilantul ajunge la 351 de morti in Romania

Inca cinci romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre presoane cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani. Astfel, la nivel national, bilantul.

Institutul Oncologic din Cluj risca sa devina un nou focar de Covid-19. inca 6 persoane sunt infectate cu noul coronavirus

In total, 20 de persoane de la Institultul Oncologic Prof. Doctor Ion Chiricuta sunt infectati cu SARS-CoV-2. Este vorba despre trei cadre medicale si 17 pacienti.

inca 4 romani morti de COVID-19. Bilantul se ridica la 318

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca patru decese in randul romanilor confirmati cu coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge la 318.

inca un oltean infectat cu noul coronavirus. Este un pensionar din Slatina. DSP desfasoara ancheta epidemiologica

Al 13-lea caz al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost confirmat in Olt. Este un pensionar, ancheta epidemiologica fiind in desfasurare.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca: Cat de mortal este noul coronavirus

Despre cat de mortal este noul coronavirus s-a discutat aprins in ultimele luni. Ca de fiecare data am asistat la o scindare a societatii, formandu-se tabere pro sau contra. Unii au sustinut ca nu este nimic mai mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )