Libnet.ro
UNICEF

01:06

Institutul Oncologic din Cluj risca sa devina un nou focar de Covid-19. inca 6 persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Institutul Oncologic din Cluj risca sa devina un nou focar de Covid-19. inca 6 persoane sunt infectate cu noul coronavirus

In total, 20 de persoane de la Institultul Oncologic Prof. Doctor Ion Chiricuta sunt infectati cu SARS-CoV-2. Este vorba despre trei cadre medicale si 17 pacienti. continuă pe Adevărul

O asistenta si mai multi pacienti de la Institutul Oncologic Cluj, confirmati pozitiv cu noul cornavirus

Un numar de 14 pacienti de la Institutul Oncologic din Cluj au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus. Pe langa acestia, o asistenta si un psiholog sunt si ei infectati cu SARS-CoV-2.

Medicinistii din Cluj planuiesc o campanie de informare despre pandemia de COVID-19

Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj a anuntat, luni, ca organizeaza o campanie online de in.

Ne revoltam ca s-au ingramadit muncitorii romani pe aeroportul din Cluj. Dar despre ce se intampla pe aeroportul din Eindhoven ce spuneti?

Romanii care s-au ingramadit pe aeroportul din Cluj sa plece sa culeaga sparanghel in Germania ar fi niste sclavi care ne lasa balta in carantina noastra, iar autoritatile romane care nu i-au organizat astfel incat sa respecte distantarea sociala sunt, desigur, incompetente. Ce spuneti insa de imaginile astea de pe aeroportul din Eindhoven?.

AACR anunta verificari cu privire la evenimentele petrecute pe aeroportul din Cluj

Avand in vedere ultimele evenimente petrecute in cursul zilei de 9 aprilie 2020 pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, in legatura cu care Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, la nivelul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor sunt realizate verificari privind o serie de aspecte care intra in aria de competenta a structurilor din subordinea Ministerului.

Situatie grava la Spitalul Judetean Focsani, nou focar de coronavirus. Nelu Tataru: Managerul depistat pozitiv nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si s-a izolat la un hotel Vom merge pe conducere militara

Situatie fara precedent la Focsani, noul focar de coronavirus din Romania. Managerul Spitalului Judetean, depistat pozitiv, nu mai e de gasit, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care precizeaza ca unitatea medicala va avea conducere militara. La Focsani, avem mai multe focare mici care tind sa conflueze. E vorba de o transmitere comunitara extinsa, a precizat ministrul.

Un nou focar COVID-19 in nordul tarii. Judetul in care majoritatea celor infectati sunt cadre medicale

Oficial, Botosaniul a devenit focar COVID-19. Numarul celor infectati cu noul coronavirus este mai mare de 100. Mai mult de jumatate sunt cadre medicale, asistenti si doctori de la Spitalul Judetean Mavromati. Unul dintre acestia se afla in stare grava la Iasi.

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax.

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )