Libnet.ro
UNICEF

10:15

inca un mare oras al Romaniei ar putea ramanefara apa calda si caldura in toiul iernii. Primarul cere ajutorul Guvernului

Adevărul Adevărul,
inca un mare oras al Romaniei ar putea ramanefara apa calda si caldura in toiul iernii. Primarul cere ajutorul Guvernului

Municipiul Timisoara ar putea ramane fara apa si incalzire, din cauza datoriilor pe care le are Colterm, societatea de termoficare. Stocuri de carbune si gaze mai sunt pana luni, iar marti ar putea sa fie intrerupt agentul termic. continuă pe Adevărul

Guvernul Romaniei, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu apa calda in Bucuresti

Detalii despre criza termoficarii din Bucuresti. Problemele vor continua sa apara pentru cei din Capitala sau nu? Ce urmeaza sa faca Guvernul in acest sens? Anuntul oficialilor. Criza termoficare Bucuresti. Anuntul Guvernului Guvernul Romaniei a anuntat ca urmeaza sa dea 20 de milioane de lei din fondul de rezerva pentru a putea ajuta Primaria Capitalei .

Peste 2.700 de blocuri din Capitala, fara apa calda si caldura sau cu caloriferele si apa mai degraba reci De ce este mai rea situatia decat iarna trecuta - cateva explicatii

Peste 2. 700 de imobile din Capitala, majoritatea blocuri, nu au deloc apa calda sau caldura ori agentul termic nu este livrat la parametri, astfel ca apa calda si caloriferele sunt mai mult reci. Cele mai multe blocuri afectate se afla in Sectoarele 2, 3, 4 si 5. Cauza o reprezinta o avarie la CET SUD, produsa vineri noapte si care a fost reparata luni, dar temperatura este crescuta treptat, iar la capetele de retea, din cauza tevilor vechi si degradate, apa ajunge rece. Si CET Grozavesti livreaza apa la temperatura mai scazuta, dar problema se va rezolva pana la finalul saptamanii, cand va fi pus un nou cazan in functiune, au declarat reprezentantii ELCEN pentru HotNews. ro. De vina mai sunt si cateva avarii produse in reteaua Termoenergetica, insa numarul de blocuri afectate este semnificativ mai mic - 256 de imobile din totalul de 2.

Statul va plati, prin Primaria Capitalei, servicii private de reparare a conductelor de caldura si apa calda

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat ca va fi alocata o suma Primariei municipiului Bucuresti pentru a spori capacitatea echipelor de mentenanta si reparatii la reteaua de termoficare, iar in acest fel sa fie scurtat timpul in care bucurestenii nu au apa calda si caldura.

Ce faci daca stai in Bucuresti si n-ai apa calda. Reporterul Antena 3 a descoperit o oferta inedita a comerciantilor: E 170 lei!

In plina iarna, cand mii de blocuri de Capitala au ramas fara apa calda si caldura, un patron hotelier din sectorul 1 al Capitalei a venit cu o idee inedita.

Lista blocurilor din Bucuresti fara apa calda si caldura. Data la care vor fi remediate avariile

Aproape 3. 500 de blocuri din Capitala au ramas fara caldura sau apa calda in plina iarna, iar Compania municipala Termoenergetica Bucuresti a publicat lista imobilelor care sunt afectate de aceasta avarie aparuta in reteaua de termoficare.

Nicolae Ciuca: Vom avea apa calda in Capitala

Vesti bune pentru bucuresteni! Premierul interimar, Nicolae Ciuca, promite ca acestia vor avea apa calda la robinet.

Lista actualizata a blocurilor din Bucuresti fara apa calda si caldura, publicata de Termoenergetica

Problemele de la reteaua de termoficare din Capitala continua sa dea batai de cap bucurestenilor. Numarul blocurilor care a ramas fara apa si caldura pe timp de iarna a ajuns la peste 3. 400, o situatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )