Libnet.ro
UNICEF

15:45

inca un moldovean, victima prabusirii podului din Genova. Acesta a ramas in viata

Adevărul Adevărul,
inca un moldovean, victima prabusirii podului din Genova. Acesta a ramas in viata

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau informeaza ca inca un cetatean al Republicii Moldova a fost victima prabusirii podului din Genova. Moldoveanul a fost ranit, suferind o serie de traumatisme. El este internat intr-un spital din localitate, iar viata acestuia este in afara oricarui pericol. continuă pe Adevărul

inca un moldovean, VICTIMA prabusirii podului din Genova! Detalii de ULTIM moment

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau informeaza ca inca un cetatean al Republicii Moldova a fost victima prabusirii podului din Genova, anunta Agora. Moldoveanul a fost ranit, suferind o serie.

Un moldovean, printre victimele prabusirii podului din Genova

Ministerul de Externe de la Chisinau a anuntat miercuri, 15 august, ca printre victimele inregistrate ca urmare a prabusirii podului rutier din regiunea orasului Genova este si un cetatean al Republicii Moldova cu dubla cetatenie. Consulatul se afla in contact cu rudele.

Italia: 10-20 de persoane, nca date disparute dupa prabusirea podului din Genova

Intre 10 si 20 de persoane sunt inca date disparute dupa prabusirea marti a unei portiuni din viaductul Morandi al autostrazii A10, in apropiere de orasul italian Genova, a declarat joi Francesco Cozzi, seful procuraturii genoveze, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Un al doilea romn a fost gasit mort n urma prabusirii podului din apropiere de Genova

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, miercuri, ca un al doilea roman a fost identificat printre persoanele decedate in urma prabusirii podului rutier in apropiere de Genova, potrivit Mediafax.

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 35 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 38 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Un roman a asistat la prabusirea podului din Italia. Momentele dramatice din timpul incidentului

Un roman care locuieste in apropiere de podul prabusit din Genova a povestit momentele cumplite din timpul producerii incidentului. Locuiesc la doua statii de autobuz de podul cazut. Podul a fost lovit de.

Miracol dupa tragedia din Genova. Doi soti, gasiti in viata sub daramaturi

Doi soti au fost gasiti in viata de pompieri dupa incidentul tragic din Genova. Acestia erau prinsi in propria masina, strivita de zeci de tone de daramaturi. Salvarea celor doi a avut loc la.

Pericol urias! Tragedia din Genova s-ar putea repeta si in Romania

Tragedia din Genova s-ar putea repeta oricand si in Romania. Podul CFR din zona satului Bobolia comuna Poiana Campina), un obiectiv strategic in circulatia feroviara, necesita interventii urgente. Pierderea.

Premierul italian a decretat stare de urgenta dupa prabusirea podului din Genova

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a decretat, miercuri, stare de urgenta pentru 12 luni in regiunea Liguria, in urma prabusirii unui viaduct de la periferia orasului Genova, care a omorat peste 40 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )