Libnet.ro
UNICEF

08:15

INCA O POMANA? Statul iti plateste jumatate din salarii daca ai o firma si creezi 20 posturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INCA O POMANA? Statul iti plateste jumatate din salarii daca ai o firma si creezi 20 posturi

Statul va plati jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale aferente pentru firmele care creeaza minimum 20 locuri de munca, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

INCA O POMANA. Ai o firma si creezi 20 posturi? Statul iti plateste jumatate din salarii

Statul va plati jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale aferente pentru firmele care creeaza minimum 20 locuri de munca, a anuntat premierul Victor Ponta.

Statul va plati jumatate din cheltuiala salariala pentru angajatorii care creeaza minimum 20 de locuri de munca

Statul va plati jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale aferente pentru firmele care creeaza minimum 20 locuri de munca, a anuntat luni seara premierul Victor Ponta, in urma discutiilor finale cu delegatia Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Victor Ponta anunta o schema de ajutor pentru firmele private care creeaza minim 20 de locuri de munca prin care statul suporta jumatate din valoarea cheltuielilor salariale

Guvernul va suporta jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale in cazul firmelor care creeaza minim 20 de locuri de munca, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )