Libnet.ro
UNICEF

05:45

inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

România Liberă România Liberă,
inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 10 persoane au decedat in Romania din cauza noului coronavirus, numarul total ajungand la 982, . continuă pe România Liberă

Cu inca 7 pacienti infectati cu coronavirus care au murit, Romania ajunge la 952 de decese legate de COVID-19

UPDATE, 12 mai, ora 12. 30 Autoritatile au anuntat, ulterior, alte sapte decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la 952 de fatalitati.

Alti 9 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania ajunge la un bilant total de 961 de decese legate de COVID-19

UPDATE, 12 mai, ora 18. 50 Grupul de Comunicare a anuntat ca alti 9 pacienti infectati cu coronavirus au murit, astfel ca Romania ajunge la un bilant total de 961 de decese legate de COVID-19. Decesul.

MAE: Aproximativ 80 de romani ce lucreaza in localitatea germana Coesfeld - testati pozitiv cu noul coronavirus

Aproximativ 80 de romani care lucreaza la o companie de prelucrare a carnii din localitatea germana Coesfeld, landul Renania de Nord-Westfalia, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Serviciile secrete germane il contrazic pe Donald Trump. De unde ar proveni noul coronavirus

Autoritatile germane au emis indoieli in legatura cu explicatia avansata de liderii americani conform careia noul coronavirus ar proveni dintr-un laborator din orasul Wuhan din China.

CORONAVIRUS |11 noi decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Printre victime, un barbat de 37 de ani. Bilantul ajunge la 972 de morti, la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 96 si 37 de ani. Astfel, bilantul victimelor, la.

inca un medic chirurg din R. Moldova, rapus de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de noul coronavirus urca la 165

Medicul chirurg Ivan Sleahtitchi, in varsta de 72 ani, a fost rapus de virusul COVID-19. El activa in cadrul Spitalului Raional Ceadir-Lunga. Acesta este al doilea deces in randul medicilor chirurgi, dupa ce si Acperov Ibraghim, in varsta de 68 ani, care activa in cadrul Spitalului Republican din Tiraspol, a murit de COVID-19.

Noul coronavirus se poate transmite pe cale sexuala? Testele asupra unor barbati infectati ingrijoreaza oamenii de stiinta

Cercetatorii chinezi care au testat sperma barbatilor infectati cu COVID-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau noul coronavirus in lichidul seminal, ceea ce face ca boala sa poata fi transmisa sexual, scrie Reuters.

Un politist de penitenciare de la Targu-Mures, confirmat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 18

Un angajat al Penitenciarului Targu-Mures a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, acesta aflandu-se la domiciliu din data de 3 mai, a informat Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). in momentul de fata, numarul politistilor de penitenciare confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 18.

15.131 de romani infectati cu coronavirus, 926 de morti si 6.912 de vindecati, bilantul pe 9 mai 2020

Pana astazi, 9 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 15. 131 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6. 912 au fost declarate vindecate si externate.

inca trei romani si-au pierdut viata. Bilantul total ajunge la 891 de decese provocate de Covid-19

Trei noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor in tara noastra la 891.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )