Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un politist de penitenciare de la Targu-Mures, confirmat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 18

Adevărul Adevărul,
Un politist de penitenciare de la Targu-Mures, confirmat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 18

Un angajat al Penitenciarului Targu-Mures a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, acesta aflandu-se la domiciliu din data de 3 mai, a informat Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). in momentul de fata, numarul politistilor de penitenciare confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 18. continuă pe Adevărul

Rusia inregistreaza peste 10.000 de contaminari cu noul coronavirus a sasea zi consecutiv

Numarul contaminarilor cu noul coronavirus a crescut cu 10. 699 in 24 de ore in Rusia, iar bilantul imbolnavirilor a crescut la 187. 859 de la inceputul epidemiei covid-19, a anuntat vineri Centrul rus de gestionarea crizelor, relateaza Reuters.

inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 10 persoane au decedat in Romania din cauza noului coronavirus, numarul total ajungand la 982, .

Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Cercetatorii chinezi care au testat lichidul seminal al barbatilor cu Covid-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau in el noul coronavirus, ceea ce inseamna ca exista o mica posibilitate ca boala sa se transmita pe cale sexuala, transmite Reuters.

China inregistreaza 17 contaminari cu noul coronavirus

Autoritatile sanitare chineze au anuntat 17 noi contaminari cu noul coronavirus in China continentala - intre care cinci la Wuhan si sapte importate, relateaza Reuters.

Serviciile secrete germane il contrazic pe Donald Trump. De unde ar proveni noul coronavirus

Autoritatile germane au emis indoieli in legatura cu explicatia avansata de liderii americani conform careia noul coronavirus ar proveni dintr-un laborator din orasul Wuhan din China.

MAE: Aproximativ 80 de romani ce lucreaza in localitatea germana Coesfeld - testati pozitiv cu noul coronavirus

Aproximativ 80 de romani care lucreaza la o companie de prelucrare a carnii din localitatea germana Coesfeld, landul Renania de Nord-Westfalia, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

COVID-19: Un sindrom misterios asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea mai multo copii in New York

Un sindrom inflamator rar asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea a trei copii in New York, a anuntat, sambata, Andrew Cuomo, guvernatorul statului american. Asta in conditiile in care, cu o zi inainte,.

Romania trece de pragul psihologic de 15.000 de imbolnaviri COVID-19. inca 320 persoane au fost infectate cu noul coronavirus, bilantul ajunge la 15.131

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 15. 131 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 926 de decese.

Statul francez, dat in judecata pentru felul in care a gestionat noul coronavirus

Patruzeci si trei de bolnavi de covid-19 si rude ale unor victime ale acestei boli provocate de noul coronavirus au dat statul francez in judecata, acuzandu-l de proasta gestionare a crizei de sanatate, relateaza Le Parisien.

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )