Libnet.ro
UNICEF

07:00

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

B1 B1,
INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

Liderul PSD Constanta, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca Liviu Dragnea are nevoie de un partid unit, sugerand ca doar in acest fel performanta electorala din 2016 va putea fi repetata. continuă pe B1

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Scoala politica de vara a femeilor social-democrate incepe astazi, la Mamaia, iar Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt asteptati la eveniment

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD) va avea loc, in perioada 30 august 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, dar si alti lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmeaza sa se reuneasca, la Neptun, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN), la sfarsitul acestei saptamani.

Ambasadorul SUA, precizari IMPORTANTE dupa discutia cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm,a facut, joi, cateva precizarid espre discutia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea. Am discutat multe lucruri, dar, dupa cum a spus el, a fos.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Hans Klemm, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Am discutat multe lucruri. S-a pus accent pe relatia economica

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca a discutat miercuri cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre multe lucruri, accentul fiind pus pe relatia.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, risca sa primeasca statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale si ca exista inclusiv voci la Washington care cer ca presedintele Camerei Deputatilor sa fie inclus pe lista Magnistsky, rezervata in special unor personaje acuzate de incalcari ale drepturilor omului si de coruptie.

Iubita lui Liviu Dragnea, tinuta inspirata din garderoba lui Meghan Markle. Cine o poarta mai bine

La sfarsitul saptamanii trecute, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tatulescu. Ceremonia fastuoasa a avut loc la Palatul Snagov si a strans laolalta nenumarate persoane importante din showbizul romanesc, dar si din scena politica.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

Florin Salam ar fi cantat pana dimineata la nunta faraonica a fiului lui Liviu Dragnea: Cine a fost sufletul petrecerii

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend. Jurnalistii de la Cancan scriu ca acest eveniment s-a bucurat si de prezenta manelistului Florin Salam care le-ar fi cantat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )