Libnet.ro
UNICEF

10:00

Incendiile din Australia, vizibile din satelit (FOTO)

B1 B1,
Incendiile din Australia, vizibile din satelit (FOTO)

Incendiile din Australia au fost atat de puternice, incat fumul emanat de ele s-a vazut si din spatiu. Incendiile din Australia si nu numai) pot fi vazute AICI. Sursa foto: NASA Sursa foto:. continuă pe B1

Incendiile din Australia, in statistici: cifrele care te vor ingrijora, oriunde te afli

Incendiile din Australia continua sa faca victime si sa se extinda, la cateva luni de la primele relatari pe marginea subiectului. Statisticile sunt infricosatoare. Mai multi experti care analizeaza si monitorizeaza indeaproape incendiile din Australia sunt de parere ca numarul victimelor din randul animalelor a ajuns la aproximativ jumatate de miliard de vietati. Ecologistii de .

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Incendiile din Australia: Halep - Donez 200 de dolari de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Incendiile din Australia: Cantareata americana Pink doneaza jumatate de milion de dolari serviciilor de pompieri Ce alte vedete se implica in campania de donatii

Cantareata americana Pink si actrita britanica Naomi Watts se numara printre vedetele care au donat si au facut apel la donatii in beneficiul pompierilor care se lupta cu incendiile de vegetatie care afecteaza Australia din luna septembrie a anului trecut, potrivit abc. com.

Incendiile din Australia muta un turneu masculin din circuitul ATP

Incendiile de vegetatie care au loc in aceasta perioada in Australia au pus in pericol desfasurarea competitiei, astfel ca organizatorii au mutat turneul ATP la Bendigo.

Incendiile din Australia: Karolina Pliskova va dona victimelor 125 de euro pentru fiecare as reusit

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, locul 2 WTA, se alatura apelului lansat de tenismenul Nick Kyrgios si va dona 125 de euro pentru fiecare as pe care il va servi la meciurile disputate in Australia victimelor incendiilor care au afectat tara de la Antipozi.

Incendiile din Australia muta un turneu masculin din circuitul ATP

Mijlocasul dinamovist Dan Nistor s-ar fi inteles cu Universitatea Craiova si luni ar urma sa semneze contractul.

Tragedia din Australia, in imagini (FOTO, VIDEO)

Cel putin 24 de persoane au murit, peste 1. 400 de case au fost distruse, aproximativ 8. 000 de ursi koala au pierit si un total de aproape 500 de milioane de animale au disparut in flacarile din Austria.

O cotofana, surprinsa imitand sirenele pompierilor care sting incendiile de vegetatie din Australia

O cotofana a fost surprinsa imitand sunetul sirenelelor ambulantelor si pompierilor care intervin pentru stingerea incendiilor de vegetatie masive din Australia, relateaza CNN.

VIDEO Incendiile din Australia au propriile sisteme meteo. Flacarile genereaza furtuni si tornade de foc

Incendiile care afecteaza zone intinse din Australia ard vegetatia in conditii atat de extreme, incat flacarile genereaza suficienta caldura pentru a-si crea propriile sisteme meteorologice, inclusiv furtuni cu descarcari electrice generate de foc si chiar tornade de foc.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )